Fedustria | BeCommerce
Odoo + afbeelding en tekst

 1. Fedustria

BeCommerce heeft een strategisch partnerschap aan met Fedustria, de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie. In België vertegenwoordigt Fedustria zo’n 1.800 ondernemingen waarvan meer dan 90% kmo’s zijn. Samen creëren ze meer dan 38.000 directe jobs en halen ze een omzet van 9,6 miljard euro, waarvan ca. 70 % uit export. 

De missie van Fedustria bestaat erin de ondernemingen van de textiel-, hout- en meubelindustrie te helpen bij hun succesvolle ontwikkeling en dit door vrijwaring en versterking van hun competitiviteit. Dit gebeurt door op te treden als vertegenwoordiger van deze sectoren, een actieve verdediging van de gemeenschappelijke belangen van de aangesloten bedrijven, een ruim aanbod van gespecialiseerde diensten, het creëren van een gemeenschappelijke vormings- en ontmoetingsplaats voor de leden, en een accurate en snelle informatieverstrekking.

Alle sectoren worden tegenwoordig geconfronteerd met technologische uitdagingen, inclusief de textiel-, hout- en meubelindustrie. Digitale aanwezigheid is één zaak, digitale handel is een heel andere zaak. 

Door dit strategisch partnerschap willen BeCommerce en Fedustria zoveel mogelijk leden en partners op de hoogte houden over de meest recente digitale trends en data op vlak van e-commerce.

Start met de klant – vind uit wat ze willen en geef het aan hen