Awards by Research | BeCommerce


Awards op basis van klantenbeoordeling

Voor deze Awards wordt je webshop beoordeeld door je eigen klanten aan de hand van een vragenlijst opgesteld door het onafhankelijk Research bureau WHYFIVE. Je zorgt zelf voor de verzending van de vragenlijst en voor voldoende respons om een representatief resultaat te halen.

De vragenlijst omvat een onderzoek van de 5 Award-categorieën: concept, klantvriendelijkheid, betalingen, logistiek en duurzaamheid. De antwoorden  van je klanten bepalen in welke categorie je het best scoort en of je met één van die Awards naar huis gaat.

Waarom zou je meedoen? 

Voor de E-euwige roem natuurlijk 😊

Maar misschien nog waardevoller: je krijgt toegang tot het volledige rapport en de inzichten van het onderzoek naar jouw webshop. Zo ontdek je hoe je klanten elk aspect van je webshop beoordelen en krijg je ongeziene kansen om nog meer te groeien.

Diamond  Award

Je kreeg de hoogste scores van je klanten voor alle aspecten: concept, logistiek & fulfilment, klantenservice, facturatie & betaling… Je bent een absolute winnaar op alle vlak en verdient de Diamond Award.

Logistics Champion Award

Een levering ontvangen van jouw webshop is een geweldige ervaring om naar uit te kijken, je biedt een ruime keuze aan mogelijke leveringsopties en ook delivery video’s of een mooie unboxing experience heeft geen geheimen voor jou.

Payment Hero Award

Je hebt klantvriendelijke bestel- en betalingsmethodes geïmplementeerd en je check-out processen maken echt een verschil voor je klanten.

Brilliant Concept Award

Je idee voor een webshop was gewoon briljant. Je concept differentieert zich en inspireert. Je klanten zijn echte ambassadeurs van je merk en webshop.

Customer Friendliness Award

Je klant staat centraal. Je zou doet er alles aan om zijn winkelervaring te verbeteren, om hem de beste service en de meest complete aftersales follow-up te bieden…

Sustainability Award

Je hebt oog voor duurzaamheid binnen de gehele werking van je activiteiten en toont dat ook duidelijk. Je probeert steeds te werken met meest duurzame verpakkingen en verzendingsopties en misschien bied je zelfs duurzame producten aan.

Het maakt niet uit of je groot of klein bent, elke Award wordt in 3 categorieën uitgereikt. Je schrijft in voor de categorie waar je aan toe behoort: