BCNL | BeCommerce

WhatsApp stelt
privacy-aanpassingen uit


Facebook heeft een prestige van instant messaging. Veranderingen in het gebruik van gegevens vormen echter de kern van deze controverse. 

Odoo + afbeelding en tekst

 

Facebook heeft een prestige van instant messaging. Veranderingen in het gebruik van gegevens vormen echter de kern van deze controverse. Deze befaamde berichtgevingstool heeft twee miljoen consumenten tegoed. Ondanks de wijziging van het beleid inzake gegevensgebruik zijn de gebruikers niet overtuigd van deze aankondiging. Het principe is om de elektronische handel te vergemakkelijken. Een directe aankoop zal daarom worden gedaan via een marketplace op Facebook en Instagram.

De gegevens zullen worden uitgewisseld met de leider van de sociale netwerken, Facebook, die de enorme wereldbevolking en de Belgen niet bevalt. Ondanks de gerespecteerde regels die van kracht zijn bij de Europese Commissie, gaat de koude douche niet door en verwachten we een aanzienlijke daling van het aantal gebruikers van het platform. Een migratie naar de concurrenten Telegram en Signaal wordt gevoeld. Het antwoord zal op 15 mei worden gegeven.


Bron

22/01/2021