BCNL1_NL | BeCommerce

Verhoog uw omzet met 60% met Connected Retail by Zalando

Hoe grijpt u snel digitale kansen en bereikt u nieuwe klanten in het hele land als u een lokale detailhandelaar bent?

Hoe TikTok beauty influencers de verkoop op Amazon verhoogden

Geef toe: u hebt al eens een product gekocht na het bekijken van een video op sociale netwerken. En je bent lang niet de enige. Influencers doen echt hun werk. Eén studie toonde een stijging van de productverkoop op Amazon nadat video's viraal waren gegaan op TikTok.


"MA BALISE" WINT DE EU-PRIJS VOOR GRENSOVERSCHRIJDENDE E-HANDEL 2021

In december van dit jaar heeft Ma Balise, een Luikse onderneming die gespecialiseerd is in digitale marketing, de prijs voor beste innovatie gewonnen op het EU Cross Border Forum (EU CBEC), de internationale beurs voor e-commerce die elk jaar op de luchthaven van Luik wordt gehouden. 

Uw boodschappen rechtstreeks aan huis geleverd: hoe werkt het?

Moe om te gaan winkelen na een drukke week op het werk? Door de gezondheidscrisis en de opgelegde beperkingen heeft de levering van boodschappen aan huis de laatste maanden een bliksemsnelle opgang gekend.Leer meer

Driekwart van de Belgen kocht in 2020 online

Door het gecombineerde effect van de gezondheidscrisis en een uitstekende toegang tot het internet maakten de Belgen in 2020 veel meer gebruik van e-commerce dan het gemiddelde in de EU. Dat blijkt uit de 10e editie van de Barometer van de Informatiemaatschappij, die de FOD Economie zopas voorstelde.


“Retailers moeten hun businessmodel nu herdenken”

De pandemie is niet voorbij, de echte crisis moet nog komen. Hoe overleef je als retailer de storm?
Zilveren Annual Multimedia Award voor Parador Online Brand Store

De Parador Online Brand Store, die sinds juni vorig jaar de digitale en analoge werelden van de premium fabrikant van vloer-, wand- en plafondinrichtingsproducten uit Coesfeld succesvol samenbrengt, is nu bij de jaarlijkse Multimedia Award 2022 met ‘Zilver’ onderscheiden.

De voordelen van Nederlandse online drogisten en apotheken

Niet voor elk kwaaltje is het nodig om direct bij de huisarts aan te kloppen. Soms is een medicijn zonder voorschrift voldoende of kun je zelf je klachten verminderen of monitoren. In het eerste geval spreken we van zelfzorgmedicijnen, medicijnen die zonder voorschrift bij de (online) drogist of apotheek te verkrijgen zijn.


Meeste textiel, leder en juwelen te koop via webshops in strijd met Europese regels rond chemicaliën

Een grote meerderheid van de producten, zoals juwelen, textiel en leder die op het internet verkocht worden is niet in regel met de Europese wetgeving rond chemische stoffen.De 4 tips van een ondernemer om vandaag nog een e-

commerce te starten

In april 2007 droomde Olivier Vermeersch, die net teruggekeerd was van een lange reis in Noord- Afrika, ervan om op zijn eigen manier de internationale grenzen af te schaffen en besloot hij zijn eigen belservice via de cloud te lanceren, 100% virtueel en nomadisch.