BCNL2_ART4 | BeCommerce

Ecomarket, de e-shop waar u met eco-cheques betaalt!Ecomarket is de eerste Belgische e-shop waar alles met ecocheques kan worden gekocht: van ambachtelijke bieren tot kleding en decoratieartikelen. Ontmoet het team van deze originele e-shop!

 

Ecomarket is de eerste Belgische e-shop waar alles met ecocheques kan worden gekocht: van ambachtelijke bieren tot kleding en decoratieartikelen. Ontmoet het team van deze originele e-shop!

Ja, het is rond eco-cheques, dit Belgisch extralegaal voordeel* dat het concept Ecomarket is ontstaan. Het is een platform dat u toelaat uw ecocheques op een originele en vooral zeer complete manier te besteden. U vindt er een brede waaier van producten, van cosmetica tot gastronomie, mode en kinderverzorging. Het idee is om op één plaats een mooie selectie van producten samen te brengen die in aanmerking komen voor eco-cheques. Om in aanmerking te komen, moeten de producten aan bepaalde duurzaamheidscriteria voldoen of een milieukeurmerk hebben. Natuurlijk worden ook alle andere betaalmethoden aanvaard.


Bron 

29/11/2021