BCNL2_ART4 | BeCommerce

Meer files dan voor de pandemie, de schuld van e-commerceDe files op onze wegen zijn terug. Het zijn niet alleen de werknemers die weer op kantoor zijn, zelfs gedeeltelijk, en de schoolkinderen die voor deze opstopping verantwoordelijk zijn, maar ook de elektronische handel. Hier zijn wat verklaringen.

 Odoo + afbeelding en tekst

De files op onze wegen zijn terug. Het zijn niet alleen de werknemers die weer op kantoor zijn, zelfs gedeeltelijk, en de schoolkinderen die voor deze opstopping verantwoordelijk zijn, maar ook de elektronische handel. Hier zijn wat verklaringen.

Tientallen kilometers file op de wegen van het land op een droge maandagmorgen. Dat is meer dan het gemiddelde. Wat velen al aanvoelden, wordt door de cijfers bevestigd: we staan weer eens in de file. Met het begin van het schooljaar zijn de files exponentieel toegenomen. Maar niet alleen werknemers en schoolkinderen zijn "verantwoordelijk" voor deze chaotische situatie op de wegen van het koninkrijk.

In de spits zie je veel vrachtwagens en bestelwagens, in lange enkele rijen. De elektronische handel, die tijdens de opsluitingen is gestimuleerd, wordt nu ook verantwoordelijk gesteld voor de congestie.


Bron 

13/10/2021