BCNL2_ART7 | BeCommerce

Vijf voordelen van het laten vertalen van uw website

Online gevonden worden behoort tot de voordelen. Ook als ze ons zoeken via hun zoekmachine betekent dit dat alles moet overeenkomen met hun eigen zoekopdrachten zonder dat ze de locatie van de vestiging hoeven in te typen. Het is het gevolg van het verschijnen in de eerste zoekresultaten dat ons een voorsprong geeft op onze concurrenten. 

Odoo + afbeelding en tekst

 

Houd er rekening mee dat voor onlinewinkeliers in veel landen lokale vertaling essentieel is. Dit zorgt voor meer interactie. Online gevonden worden behoort tot de voordelen. Ook als ze ons zoeken via hun zoekmachine betekent dit dat alles moet overeenkomen met hun eigen zoekopdrachten zonder dat ze de locatie van de vestiging hoeven in te typen. Het is het gevolg van het verschijnen in de eerste zoekresultaten dat ons een voorsprong geeft op onze concurrenten. 

Hierdoor kun je meer exporteren, des te meer dankzij deze toename van de omzet die indirect door taal wordt gegenereerd, wat een essentieel element is als je effectief wilt communiceren en in de hoofden van de consumenten wilt blijven zitten. Dit zorgt voor een communicatie die het vertrouwen tussen de twee belanghebbenden vergroot.


Bron

22/01/2021