BCNL2_NL | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Geen gratis leveringen meer

Bestelt u online bij Zalando bepaalde telefoonhoesjes, handschoenen of boxershorts, dan betaalt u tegenwoordig 3,90 euro extra voor lange afstandslevering. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Wordt 2021 een beter jaar voor de vastgoedwaarden?

Aandelen zijn een goede manier om geld te verdienen. Maar door de grote gebeurtenissen die we nu meemaken, zijn er veranderingen aangebracht. Het aandeel Care Property Invest is daar een voorbeeld van, met een daling van 9% ondanks haar herstel, of de kleine speler Ascencio (-13%) kon zich beter verdedigen dankzij het aanzienlijke gewicht van de voedingswinkels.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Luxewinkels lijden onder 'koop alleen'-regel: “Vrouwen willen net de mening van man of vriendin”

Luxe is een verademing voor de economie, het laat grote marges toe op een kleine hoeveelheid artikelen. Antwerpen staat bekend om zijn luxe winkels, vooral de winkels in de beroemde Schuttershofstraat. Dit is grotendeels te danken aan het principe van het unieke karakter van de producten. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nickel zal in 2022 in België debuteren

Ondanks het succes van BNP Paribas, zal België binnenkort een nieuw merk hebben, dat Nickel heet, onder zijn grote economische spelers. Het is al aanwezig in Spanje en Frankrijk, maar zal binnenkort ook in Portugal worden gelanceerd. De ontwerpers zijn niemand minder dan Fransen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De rush op e-commerce wordt bevestigd, maar dit verschijnsel ivm cash is gloednieuw.

De tweede golf markeert de trend in het online winkelen. Het is en blijft de grote winnaar van het moment en voor onbepaalde tijd. Niemand weet wanneer deze crisis zal eindigen, maar één ding is zeker: onze koopintenties zijn niet meer die van het verleden. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

UNIZO's nieuwe verslag over e-commerce verwijst naar de vooruitgang van e-commerce onder zelfstandige winkeliers in concrete cijfers

Volgens Unizo stijgt de sociale verkoop met een marge van 70% versus 55%. Gedefinieerd als de enige manier om winst te maken, hebben onze zelfstandigen op deze nieuwe klomp gewed. Volgens een onderzoek onder 1.100 zelfstandige food en non-food retailers is 91% online aanwezig via sociale netwerken en een website, 55% verkoopt direct online of het nu gaat om gelovigen of niet-gelovigen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Vijf voordelen van het laten vertalen van uw website

Online gevonden worden behoort tot de voordelen. Ook als ze ons zoeken via hun zoekmachine betekent dit dat alles moet overeenkomen met hun eigen zoekopdrachten zonder dat ze de locatie van de vestiging hoeven in te typen. Het is het gevolg van het verschijnen in de eerste zoekresultaten dat ons een voorsprong geeft op onze concurrenten. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Digital Ad Trust België reikt de eerste video labels uit

De beroemde Franstalige Belgische zender RTL TVI en DPG media zijn de eerste spelers die van dit kwaliteitslabel profiteren. De eisen waaraan moet worden voldaan zijn met VIA overeengekomen op basis van strenge normen. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bescherming betekent ook dat u de consument in staat stelt de juiste keuzes te maken.

"We moeten de positie van de consument versterken in het belang van een duurzame toekomst", schrijft EU-commissaris Didier Reynders. Europa stelt de consument in staat om goede keuzes te maken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

WhatsApp verschuift de privacyaanpassingen

Facebook heeft een prestige van instant messaging. Veranderingen in het gebruik van gegevens vormen echter de kern van deze controverse. Deze befaamde berichtgevingstool heeft twee miljoen consumenten tegoed.