BCNL2_NL | BeCommerce

Ezyshop lanceert 3 nieuwe e-commerce gidsen

Ezyshop, een project van BeCommerce, Mastercard en bol.com, stelt 3 thematische e-commerce handleidingen beschikbaar voor kleine ondernemers
Zalando ziet consument voorzichtiger worden

Webwinkel Zalando heeft in de eerste drie maanden van het jaar minder omzet geboekt en zelfs een verlies moeten slikken. Het onlineconcern ziet de consument voorzichtiger worden.E-commerce op zijn best

Het Luikse bedrijf Multi Clever Trade, actief in de online verkoop van dameskleding onder het label Easy Clothes, heeft een voorsprong op een kwartet van Brabantse spelers.

3+1 vragen om verspilling te vermijden in e-commerce

E-commerce is het snelst groeiende segment van de retailmarkt in Europa. En shoppers kunnen steeds makkelijker via social media, virtuele shopmomenten en zelfs via hun smartspeaker online bestellingen doen.


Amazon's Prime Days keren dit jaar terug

De e-commercegigant heeft bevestigd dat Prime Days, de dagen waarop een groot deel van de site uitverkocht is, inderdaad in 2022 zullen plaatsvinden.Ook Panos stapt in e-commerce

Panos gaat een webshop openen. Daarmee mikt de bakkerijketen in de eerste plaats op de bedrijvenmarkt. La Lorraine Bakery Group, eigenaar van Panos, waarschuwt daarnaast voor flinke prijsverhogingen.

Amazon helpt werknemers die moeten reizen voor een abortus

Verscheidene conservatieve staten hebben onlangs wetten aangenomen die de toegang tot vrijwillige zwangerschapsonderbreking (abortus) in de VS beperken.
Amazons eerste Amerikaanse vakbond faalt bij tweede magazijn

De Amazon Labor Union (ALU) is er, na een klinkende overwinning begin april, niet in geslaagd dit huzarenstukje onmiddellijk te herhalen: werknemers van een sorteercentrum van Amazon in New York City stemden met een overweldigende meerderheid tegen de komst van de organisatie naar hun vestiging.Snapchat: een nieuwe functie voor virtual reality-winkelen

De toekomst van het winkelen zal in virtuele realiteit zijn. Snapchat bevestigt zijn uitstap naar online shopping door een nieuwe functie te onthullen. Met deze functie, "Dress Up" genaamd, kunnen gebruikers kleren passen in augmented reality.

Acht deskundigen buigen zich over koopkracht en concurrentievermogen

De "deskundigengroep" die door de federale regering is belast met het onderzoek naar de koopkracht van de gezinnen en het concurrentievermogen van de ondernemingen, is donderdagmiddag voor het eerst bijeengekomen in de lokalen van de Nationale Bank van België in Brussel.