BCNL3_ART6 | BeCommerce

Buckaroo richt pijlen op online betaalmarkt België

Deze expert in online betaaldiensten heeft besloten om zijn koffers op Belgische bodem te zetten. Door een toename van de online betalingen besloot het bedrijf zijn diensten in België aan te bieden. Ook zijn partners zoals Bancontact en Payconiq zijn blij met deze mogelijkheid.

Odoo + afbeelding en tekst

 

Deze expert in online betaaldiensten heeft besloten om zijn koffers op Belgische bodem te zetten. Door een toename van de online betalingen besloot het bedrijf zijn diensten in België aan te bieden. Ook zijn partners zoals Bancontact en Payconiq zijn blij met deze mogelijkheid. Maar niet uitsluitend want het Belgische voetbalbedrijf, de "Red Devils", heeft gebruik gemaakt van zijn diensten op het gebied van incasso's, abonnementen en kredietbeheer. Dit alles is het resultaat van aanzienlijke stromen van online betalingen die gekoppeld zijn aan e-commerce. Sinds vorig jaar is het volume van de online verkoop verdrievoudigd.

Als reactie op de vraag van de markt en met het oog op diversificatie heeft de fintech gereageerd op de vraag van bedrijven op het gebied van telecommunicatie, streamingdiensten en marktplaatsen.

Zoals we hebben begrepen, is het een marktleider die niet van plan is om het hierbij te houden en de ambitie heeft om een belangrijke plaats te verwerven in verschillende markten en te worden beschouwd als een van de top van zijn sector op de beurs. 


Bron 

15/01/2021