BCNL3_ART8 | BeCommerce

LuxuryForMen lanceert Frans- en Duitstalige webshop: “Duitse markt zorgt nu al voor 20 procent van onze omzet”Het gaat hard voor LuxuryForMen. Het online platform van iets exclusievere hebbedingetjes voor (vooral) mannen heeft nu ook een Frans- en Duitstalige variant van haar website


Het gaat hard voor LuxuryForMen. Het online platform van iets exclusievere hebbedingetjes voor (vooral) mannen heeft nu ook een Frans- en Duitstalige variant van haar website. “We zijn fier dat we als 100 procent Belgisch bedrijf succes boeken in het buitenland, te meer omdat het doorgaans buitenlandse bedrijven zijn die de Belgische markt overspoelen”, aldus zaakvoerder Dries Boven.

LuxuryForMen.com werd in 2015 opgestart in Malle. Het concept was duidelijk een gat in de markt. Het bedrijf moest alsmaar uitbreiden. In 2020 kwam daar een tweede platform bij: ExclusiveBusinessgifts.com. Die zou zich vooral focussen op exclusieve en gepersonaliseerde relatie- of personeelsgeschenken. De twee webshops vallen onder moederfirma VOLEF BV.


Bron 

22/11/2021