BCNL3_ART9 | BeCommerce

Amazon lanceert dit jaar drone bezorgdienstAmazon is van plan om dit jaar in Californië zijn bezorgdienst met drones te lanceren, Prime Air genaamd, een methode om goederen te vervoeren waar start-ups en grote bedrijven, zoals Walmart, al jaren mee bezig zijn.

Amazon is van plan om dit jaar in Californië zijn bezorgdienst met drones te lanceren, Prime Air genaamd, een methode om goederen te vervoeren waar start-ups en grote bedrijven, zoals Walmart, al jaren mee bezig zijn.

De online retailgigant is van plan de dienst te testen in Lockerford, een Californisch stadje, zo kondigde de groep maandag in een verklaring aan. "Later dit jaar zullen inwoners zich kunnen aanmelden voor gratis dronebezorging," zei Amazon in een verklaring. Het bedrijf wacht nog steeds op groen licht van de autoriteiten.

Consumenten zullen kunnen kiezen "uit duizenden alledaagse producten" die door de drone in hun tuin zullen worden afgezet. Hun feedback moet worden gebruikt om de dienst te perfectioneren, die Amazon hoopt op te schalen om "te voldoen aan de behoeften van klanten overal".


Bron 
15/06/2022