BCNL3_NL | BeCommerce

Petra De Sutter: "Ik ben het met Paul Magnette eens, we moeten de ecommerce reguleren"

De Sutter wil de postsector omkaderen door te werken aan de economische, sociale en ecologische aspecten.

Volvo versnelt conversie naar online verkoop


Volvo Cars heeft zopas een strategisch belang verworven in carwow, een van Europa's toonaangevende virtuele autoaankoopplatforms.Amazon: werknemers in een tweede pakhuis in New York stemmen over een vakbond

Werknemers van een sorteerfaciliteit van Amazon in New York City gaan maandag stemmen of zij zich willen aansluiten bij de Amazon Labor Union (ALU), die onlangs velen verraste door de grootste vakbond bij de Amerikaanse onlineretailgigant te worden.


CSC neemt het hard op tegen nachtwerk in e-commerce 

Het Christelijk Vakverbond (CSC) heeft dinsdag gezegd dat de verslechtering van de arbeidsomstandigheden in de elektronische handel de werkgelegenheidsproblemen niet zal oplossen.

Pas op voor deze nieuwe Leboncoin oplichterij die u veel geld kan kosten!


Gebruikt u Leboncoin om uw spullen te verkopen? Kijk uit voor deze nieuwe zwendel op de online verkoopsite!Online leveringen optimaal en future-proof organiseren

Een groot deel van de Belgen doet zijn inkopen online. Daarom investeren retailers massaal in het verbeteren van hun webshop en het optimaliseren van hun leveringen. Toch hebben veel consumenten klachten.


Met deze applicatie kunt u direct de juiste maat vinden bij het online kopen van kleding

Gratis levering in combinatie met gratis retournering heeft consumenten ertoe aangezet meerdere maten van hetzelfde kledingstuk te bestellen om er zeker van te zijn dat er één past, en de andere kunnen gratis worden geretourneerd

"Ze laten ons leegbloeden": de opstand groeit op sommige internetplatforms

Jak dacht dat hij de perfecte match had gevonden met Etsy, de e-commercesite die gespecialiseerd is in handgemaakte creaties. Vijf jaar later heeft de online verkoper zich geschaard in de rij van teleurgestelden en boosdoeners over de gebruiksvoorwaarden van het platform.

Online haat, vervalsing... Hoe de EU digitale platforms zal reguleren

Desinformatie, online haat, vervalsing... De Digital Services Act (DSA) van de EU, waarover zaterdag overeenstemming is bereikt, moet de naleving van de EU-wetgeving door digitale platforms, met name sociale netwerken, marktplaatsen en zoekmachines, verbeteren.


AWS wil bij Amazon blijven


Amazon is niet van plan AWS af te stoten, ook al gaan daar stemmen voor op. Niet alle investeerders zijn fan van het gebundelde aanbod, maar daar ligt Amazon niet van wakker?