BCNL3_NL | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De Belgen waren voorstander van het online kanaal in 2020, zelfs tijdens de deconfiniëring.

Volgens Sofie Geeroms, hoofd van de vereniging van bedrijven die actief zijn op het gebied van e-commerce in België, is de belangstelling voor online winkelen in 2020 toegenomen sinds de opsluiting en volgens een analyse die in de marktmonitor van dit jaar is gepubliceerd. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Sunrise, de Belgische start-up die de CES 2021 Innovation Awards won

Tot de prijswinnende ‘goudklompjes’ van dit jaar behoren "Sunrise", een Belgische start-up die de Innovation Awards, CES 2021, heeft gewonnen. Ze won deze prijs voor haar unieke vermogen om slaapgerelateerde problemen zoals apneu op te sporen. De inspanningen werden beloond na jaren van onderzoek en ontwikkeling. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

E-shopping : 7 punten om op te letten bij online aankopen

Als bonus krijgt de consument bij elke bestelling over het algemeen een bevestigingsmail. Als dit niet het geval is, moeten er vragen worden gesteld over de conformiteit van de site.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

10 Beste Bedrijfssoftware 2021 | Groei met de juiste software

De 10 beste managementsoftware die u niet kunt missen voor uw bedrijf. Deze dekt het administratieve aspect, de boekhouding, het bijhouden van de tijd om uw medewerkers te stimuleren om concurrerend te blijven op het werk voor een kwalitatieve return on investment. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hoe LolaLiza de prijs won voor beste online winkel

LolaLiza is door Salesforce uitgeroepen tot Beste Online Winkel van het Jaar. Degene die vrouwenkleding verkoopt, kreeg de prijs dit jaar. LolaLiza is inderdaad een van de enige die de onvoorziene gebeurtenissen die de wereld van de distributie en de detailhandel op de kop hebben gezet, op een wereldwijde manier heeft kunnen opvangen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Buckaroo richt pijlen op online betaalmarkt België

Deze expert in online betaaldiensten heeft besloten om zijn koffers op Belgische bodem te zetten. Door een toename van de online betalingen besloot het bedrijf zijn diensten in België aan te bieden. Ook zijn partners zoals Bancontact en Payconiq zijn blij met deze mogelijkheid.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Online kopen: te vroeg voor 86% van de Belgen

Volgens het marktonderzoek van Traxio met een representativiteit van mannen en vrouwen volgens leeftijd en regio, is 86% van de Belgische bevolking niet bereid om online een auto te kopen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

CES 2021 LUCID, the leader in AI supporting E-commerce increase conversion and purchases with intelligence

Welk gewicht heeft de leider Lucidop het gebied van kunstmatige intelligentie op zijn markt en op die van Europa?

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Volgens Retail Sonar heeft de Covid-19-crisis geleid tot diepgaande en blijvende veranderingen in het consumentengedrag. Het sleutelwoord: gemak.

Volgens onderzoeksbureau Retail Sonar heeft deze crisis geleid tot een plotselinge verandering in het koopgedrag van consumenten in het algemeen. Dit is versterkt door de crisis die we hebben meegemaakt en die we nu nog steeds meemaken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

E-commerce optimalisatie startup Tradeswell haalt 15,5 miljoen dollar op

In deze moeilijke periode wordt bij Tradeswell 15,5 miljoen euro opgehaald. Deze in oktober gelanceerde marktnieuweling heeft een mooie toekomst voor zich.