BCNL4_ART1 | BeCommerce

Vier vrienden lanceren Shoppla online shopping mall: "Geef een platform aan lokale online winkels."Ze zijn afkomstig uit Beveren en Antwerpen en samen hebben ze besloten om lokale online winkels te helpen die onbekend zijn bij het grote publiek. 


Odoo + afbeelding en tekst

 

Ze zijn afkomstig uit Beveren en Antwerpen en samen hebben ze besloten om lokale online winkels te helpen die onbekend zijn bij het grote publiek. Het idee voor Shoppla.eu kwam er plots tijdens een etentje tussen 4 vrienden en ze kwamen tot dezelfde conclusie dat de Belgische markt heel wat internet verkoopsplatformen uit het buitenland bevat.

Het platform wordt gepresenteerd als een online winkelcentrum met 26 winkels. Klanten die niet vertrouwd zijn met online winkels, zullen nooit toevallig op een bepaalde online winkel stuiten. De 4 vrienden zeggen dat de corona-crisis aanvankelijk niet in hun voordeel was omdat de handelaren wantrouwig zijn en de handelaren schaars zijn wegens de problemen die het virus heeft ondervonden. Nu is deze barrière van wantrouwen overwonnen en wordt online verkoop beter gepercipieerd aangezien Shoppla.eu ongeveer elke week een partner ontvangt.

Dankzij het nieuwe platform zullen winkels hun klantenbestand uitbreiden en zullen consumenten nieuwe winkels ontdekken door te winkelen via een productzoekopdracht. De bezoekers kunnen ook tips krijgen om te gaan winkelen.

Shoppla.eu partners hebben niet de druk om de bestelling binnen 24 uur te leveren. Voor het terugsturen door de klant worden echter kosten aangerekend en het is uitgesloten dat een artikel in een onlinewinkel kan worden teruggestuurd zonder verzendkosten te moeten betalen. Dit beginsel is ingevoerd om klanten te ontmoedigen retourzendingen te doen en om handelaren niet te overladen met retourzendingen.

Bron

18/01/2021