BCNL4_ART5 | BeCommerce

Een toepassing om prijsvariaties in e-shops te monitorenDe prijzen van de meeste online verkochte artikelen veranderen zeer vaak? De nieuwe mobiele applicatie die door de start-up MOSC is ontwikkeld, heeft al aangetoond dat producten op sommige e-shops in 1 maand tijd 15 keer van prijs zijn veranderd.

De prijzen van de meeste online verkochte artikelen veranderen zeer vaak? De nieuwe mobiele applicatie die door de start-up MOSC is ontwikkeld, heeft al aangetoond dat producten op sommige e-shops in 1 maand tijd 15 keer van prijs zijn veranderd. Dit jonge bedrijf, dat wordt ondersteund door Start it @KBC, de grootste start-up accelerator van België, heeft een tool ontwikkeld waarmee je voor je online aankopen kunt controleren of de huidige prijs een goede deal is of niet, en zo kunt voorkomen dat je met je ogen dicht koopt.

"Omdat ik in het verleden in de e-commerce heb gewerkt, had ik al gemerkt dat online prijzen vaker verschillen dan je denkt," zegt Mathieu Guffens (foto), oprichter van MOSC. "Ik wilde consumenten een instrument bieden waarmee ze toegang konden krijgen tot deze waardevolle informatie."

Bron 

20/04/2022