BCNL4_NL | BeCommerce

BECOMMERCE ADVERTISING CAMPAIGN AWARD: INSCHRIJVINGEN GEOPEND!

De BeCommerce Awards openden de inschrijvingen voor de editie 2022. Deelname aan de BeCommerce Awards staat open voor alle webwinkels die via e-commerce activiteiten producten en/of diensten verkopen op de Belgische markt en eveneens voor toeleveranciers die in de e-commerce sector actief zijn - zoals alle communicatiebureaus. 
Online shoppen wordt groener

Online shoppen was al populair, de coronapandemie deed er nog een schepje bovenop. Hoe duurzaam is al dat webshoppen? Greet Dekocker, managing director van Safeshops: “Er is nog werk, maar de sector is wakker.”
Haar bedrijfje is zeven dagen lang onbereikbaar door festival en dus start Macy (27) met webshop

Met Heat brengt Macy Vanneste (27) uit Lauwe gerechtjes aan de man via een automaat, maar de uitvalsbasis in Hoeve Delaere in Lauwe is de komende zeven dagen onbereikbaar door het Schippersweekend. Voor de jonge onderneemster hét ideale moment om een webshop met thuislevering te starten.De BeCommerce Awards zijn terug voor een 17e editie bij Tour & Taxis

De BeCommerce Awards, gecreëerd door de Belgische vereniging BeCommerce, is de ceremonie van het jaar die online winkels in de kijker zet en prijzen uitreikt in verschillende categorieën.

Deze Amsterdamse start-up maakt fashion inclusiever dankzij virtuele fotomodellen

Deze Amsterdamse start-up maakt fashion inclusiever dankzij virtuele fotomodellenPolitie waarschuwt voor valse webshops die goedkope houtproducten aanbieden

In augustus kwamen er via het meldpunt van de FOD Economie meer dan honderd meldingen binnen over valse webshops. “Oplichters spelen daarbij in op de actualiteit en richten valse webshops op met houtproducten", laat de politie wetenSANIWEB EN IO OPTIMALISEREN WEBSHOP

Saniweb, naar eigen zeggen sinds 2009 de grootste online speler in de sanitaire wereld in Nederland en België, heeft samen met end-to-end agency iO de webshop vernieuwd. Daarmee wil de webwinkel het stijgende aantal mobiele gebruikers beter van dienst zijn.
Alibaba's Lazada plant komst naar Europa

Alibaba's dochterbedrijf Lazada wil de stap naar Europa maken, zo meldt Bloomberg. Specifieke plannen worden nog niet onthult door de CEO van de Lazada Group.


Lord of the Rings" prequel breekt Amazon ratings record

The Lord of the Rings: Rings of Power is wereldwijd beschikbaar op Prime Video (meer dan 240 landen en gebieden), Amazons streamingplatform.


10 Dingen die je herkent als je gek bent op online shoppen


Niets is zo fijn dan na een lange werkdag in je zetel te kruipen en je favoriete webshops te bezoeken. De ene doet het een keer per maand, de ander vrijwel iedere dag. Hoor jij in die laatste categorie thuis? Dan zal je je waarschijnlijk in de volgende uitspraken herkennen. Lees mee!