BCNL4_NL | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De genomineerden voor de BeCommerce Awards zijn bekend!

Op 13 oktober 2021 organiseert BeCommerce in Tour & Taxis, in samenwerking met Digimedia, de 16e editie van de BeCommerce Awards. Deze editie belooft weer een mooie te worden.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nieuw infopunt voor detailhandel moet internationalisering

boosten

Infopunt Benelux Detailhandel, is het nieuwe webportaal voor de retail dat minister van economie Pierre-Yves Dermagne, zijn Luxemburgse collega Franz Fayout en 16 andere partijen in het leven hebben geroepen. Via dit portaal krijgen ondernemers onder meer toegang tot relevante Belgische, Nederlandse en Luxemburgse retailwetgeving, e-commerce en handelsactiviteiten in de Benelux. 
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Online winkelen populairder dan ooit: zelfs aan het einde van de crisis winkelen de Belgen nog steeds online

Een op de vier Belgen is van plan om in de toekomst meer online te gaan winkelen, zo blijkt uit een door Visa uitgevoerde studie.

In het afgelopen anderhalf jaar is duidelijk geworden dat de explosie van online bestellingen in verband met de eerste insluiting structureel is geworden. En om online te kopen, veranderen ook de betalingswijzen.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Duurzame logistiek. Staan er straks files op het fietspad ?

Als er één winnaar is in de coronacrisis dan is het wel de e-commerce. Tijdens de lockdown gingen we met z’n allen steeds meer online kopen. Dat had niet alleen gevolgen voor de detailhandel, maar ook voor de logistieke sector.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

“E-commerce in 2020 minder gegroeid dan in 2019”

Het coronavirus heeft e-commerce tien jaar vooruit gekatapulteerd, klinkt het tegenwoordig met een boutade. Maar hoe ging het vorig jaar echt met de onlinehandel in Europa? Het European E-commerce Report schetst toch een genuanceerder beeld.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

"E-handel stelt het traditionele onderscheid tussen consumenten en kopers op de proef.

Nieuwe spelers winnen marktaandeel in de levensmiddelendetailhandel. Het koopgedrag van de jongere generatie vereist een nieuwe globale visie op de segmentatie van consumenten en kopers. Traditionele kompassen zijn niet langer toereikend.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Frankrijk: Amazon wil 12.000 seizoenarbeiders inhuren voor de eindejaarsfeesten

Amazon is van plan 12.000 seizoenarbeiders in Frankrijk in dienst te nemen voor de feestdagen, een belangrijke periode voor online winkelen en consumptie, kondigde de Amerikaanse reus woensdag aan.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Ook het Nederlandse We Provide onder de vleugels Intracto Group

E-commerce-bureau We Provide (Eindhoven) sluit zich aan bij Intracto Group (Herentals). Dankzij deze gezamenlijke stap neemt de e-commerce-kennis binnen Intracto group een grote sprong voorwaarts.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bpost-dochter Active Ants opent magazijn waar mensen en robots samenwerken

In bedrijvenpark De Hulst in Willebroek opent Active Ants, een onderneming uit de bpost group, een gloednieuw ‘e-fulfilmentcenter’. Het gaat om een ultramodern magazijn waar mensen en robots op een efficiënte manier samenwerken. “Onze manier van werken is uniek in de wereld”, klinkt het.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Click2Shop: digitale innovatie in City2, De Munt en Anspach-winkelcentra

AG Real Estate innoveert door de ontwikkeling van "Click2Shop", het eerste Belgische marktplaatsplatform dat gedeeld wordt door zijn winkelcentra in het centrum van Brussel.  

Leer meer