BCNL5_ART1 | BeCommerce

‘Ecowarrior’ Moenia (25) verkoopt duurzame producten op haar populaire webshop: “Herbruikbaar maandverband blijft jammer genoeg nog iets voor de ‘happy few’”


Hadden we Moenia uit Brasschaat drie jaar geleden geïnterviewd, spraken we waarschijnlijk over de nieuwe Zara-collectie of de opening van een nieuw vleesrestaurant op het Zuid. Fast forward gooide de Tunesische-Belgische onderneemster haar leven over een andere boeg, en maakt ze er haar levensmissie van de wereld eco-vriendelijker te maken.


Odoo + afbeelding en tekst

Hadden we Moenia uit Brasschaat drie jaar geleden geïnterviewd, spraken we waarschijnlijk over de nieuwe Zara-collectie of de opening van een nieuw vleesrestaurant op het Zuid. Fast forward gooide de Tunesische-Belgische onderneemster haar leven over een andere boeg, en maakt ze er haar levensmissie van de wereld eco-vriendelijker te maken. Nu leidt ze haar eigen online webshop Ecossentials, waar ze 100% herbruikbare materialen op verkoopt: “Ik kocht massaal veel online, verbruikte veel te veel plastiek en nam het vliegtuig om de haverklap”, begint Mounia een tikkeltje beschaamd.Bron  

18/06/2021