BCNL5_ART7 | BeCommerce

E-commerce boom genereert een kwartaalomzet van 33,8 miljard dollar voor Alibaba

 


Alibaba Group, de Chinese online verkoopgigant, is nog steeds het gesprek van de dag, met een omzet van bijna 33,8 miljard USD alleen al in de laatste drie maanden van vorig jaar.


Odoo + afbeelding en tekst

Welke betere manier om jezelf opnieuw uit te vinden en te blijven voortbestaan als ondernemer en alumni van de Universiteit van Namen dan fondsen te werven. In 2006 startten deze twee jonge ondernemers hun onderneming met de bereiding en distributie van biologische, verse en gezonde vruchtensappen. Door de crisis hadden zij geluk, want deze twee beginnelingen zijn direct begonnen met het kweken van jonge scheuten die zij nu verkopen in biologische en plaatselijke supermarkten. Zeer trendy producten die voldoen aan de markteisen.

De bijzonderheid van dit nieuwe bedrijfsmodel ligt in de integratie van innoverende procedés zoals bakjes van biologisch afbreekbaar plastic. De microzaden worden vervaardigd in de streek van Gerpinnes bij Charleroi in het Waalse Gewest. Natuurlijk is alles natuurlijk, zelfs bij de productie van de zaden, tot op uw bord. Het is dus een gezonde, evenwichtige en smakelijke voeding om te ontdekken in de streek van Namen.
Bron

08/02/2021