BCNL5_NL | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Dossier Verpakkingen, meer dan mooi alleen

Verpakkingen zijn de meest directe manier om te communiceren met klanten, maar wat maakt een verpakking succesvol? En wat zijn vandaag de belangrijkste trends?


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Webshops: waar liggen de valkuilen en waar loopt het mis?

Met het steeds groeiend aantal webshops wordt er ook steeds meer onderzoek gedaan naar de kwaliteit van e-commerce.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

E-handel in 2020: tweedehands, afhaalmaaltijden en eerlijke concurrentie

Cross-Border Commerce Europe, het platform dat de grensoverschrijdende e-handel in Europa stimuleert, lanceert een studie

die de top 100 van wereldwijde marktplaatsen in de sector in kaart brengt, met de nadruk op hun grensoverschrijdende prestaties in Europa.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Amazon verbiedt honderden Chinese merken wegens beoordelingsfraude

Amazon heeft meer dan 600 Chinese merken permanent van zijn platform geweerd omdat zij productrecensies zouden hebben vervalst.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Gentse digital agencies dear digital en Bombay Studio fuseren

De Gentse digital agencies dear digital B.V. en Bombay Studio B.V. fuseren tot een full service e-commerce agency. De fusie-entiteit ondersteunt bedrijven om van A tot Z - van development tot marketing - hun e-commerce uit te bouwen.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Toerisme Oostende lanceert website met webshop en podcasts

De website van Toerisme Oostende vzw steekt in een nieuw jasje. Bij de nieuwe versie van de website werd gekozen voor een magazine-look om nog extra te kunnen inzetten op beleving. Helemaal nieuw is de webshop en de podcast-rubriek.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Audrey Hanard (bpost): "In de elektronische handel is een respectvol arbeidsmodel mogelijk

Wie is Audrey Hanard, de nieuwe voorzitster van bpost? Wij hebben de 35-jarige consultant, die in mei jongstleden tot voorzitter van bpost werd benoemd, leren kennen tijdens een Midi de l'Echo deze week in de Cercle de Wallonie Luik.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Online shopping is een blijverDe consument kent de voor- en nadelen van fysiek winkelen en online shopping, weet wat het meest voordelig is of het meest comfortabel. Retailers moeten investeren in klantenbeleving, service en beschikbaarheid om aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Onlineverkoop voedingsproducten valt in de smaak

Voedingsproducten worden in ons land steeds meer online verkocht, zo blijkt uit de jongste statistieken van BeCommerce, de Belgische vereniging van e-commercebedrijven.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

In het Verenigd Koninkrijk kunnen Amazon Prime-abonnees gratis bezorging krijgen op Deliveroo

Amazon's partnerschap met Deliveroo krijgt vorm... Terwijl de e-commercegigant twee jaar geleden een belang nam in het maaltijdbezorgplatform, zullen Prime-abonnees een jaar lang gratis bezorging kunnen krijgen van Deliveroo