BCNL6 | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

«Tout s’explique» (RTL-TVI): een beetje digitale bescheidenheid!


Mensen hebben een verkeerd beeld van het web. Volgens commissaris Olivier Bogaert kunnen op het web gevonden consumentengegevens die voor marketingdoeleinden worden verstrekt, een dubbele functie genereren die een kwaadwillende gemakkelijk kan gebruiken en daar dan misbruik van maken. 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Jeff Bezos neemt ontslag als CEO van AmazonJeff Bezos verlaat het bedrijf. Hij heeft besloten een einde te maken aan zijn contract als directeur van Amazon, waarvan hij nog steeds de enige aandeelhouder en directeur van de raad van bestuur is van het onlinebedrijf dat hij enkele jaren geleden heeft opgericht sinds de komst van het net en de onlinehandel.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De opkomst van de elektronische handel: de consument heeft het lot van de werknemers in zijn handen

COVID-19 heeft verwoestingen aangericht;
Door de sterke groei van de onlinehandel en de confrontatie met COVID-19 kregen werknemers te maken met verschillende multitasking-jobs, waardoor zij uitgeput raakten. Anderen kenden een onverwachte bloei dankzij de digitale wereld, zoals E. Leclerc.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hoe was het jaar van WDP?


De crisis heeft de verkoop van artikelen online gestimuleerd. Het bedrijf WDP maakte hier gebruik van. Het bedrijf voor vastgoedlogistiek WDP zal de cijfers die het dit jaar heeft gegenereerd, openbaar maken. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Walmart vernieuwt advertentie-verkoopactiviteiten om zijn bereik te vergroten

Walmart is zijn advertentieverkoop aan het reorganiseren om zijn bereik uit te breiden. Via kassaschermen stelt Walmart merken in staat advertenties aan te kopen die gericht zijn op shoppers.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Melissa de Rollegem-Kapelle opent een online winkel voor baby- en kinderartikelen

Mélissa lanceert haar eerste online babykledingwinkel met de hulp van haar kleine dochter. Het is voor niemand meer een geheim, maar het ecologische en eco-verantwoordelijke aspect staat centraal in hun activiteit. 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Wibra gaat overstag en opent ‘deels uit nood’ webshop


Wibra wijzigt van strategie en opent "deels uit noodzaak" een online winkel. Als antwoord op het huidige economische klimaat gaat Wibra digitaal door een online verkoopapplicatie te ontwikkelen. De leider in laagste prijzen wil meer verkoop genereren met de minste hoeveelheid producten.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Jumbo-familie haalt HEMA binnen

Hema en haar voorraadproblemen. Zoals alle huidige grote winkelketens kampt ook Hema met een voorraadprobleem, maar heeft besloten terug te slepen. In feite kunnen hiermee bestellingen bij winkels worden verzameld. 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Colruyt spin-off lanceert aangepaste voedseltoepassing


Colruyt lanceert zijn spin-off, "Smart with Food", zijn nieuwe applicatie. Een applicatie die voedingsadvies wil geven aan haar klanten. Volgens de fabrikanten is dit een echte samenwerking tussen de voedingsindustrie en de merken. Colruyt ziet dit als een echt voordeel.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Te koop: smartphonehoesjes gemaakt van tarwestro. Anass (15) lanceert eigen duurzame webwinkel

Anass, 15 jaar, aan het hoofd van zijn bedrijf. Inderdaad, deze jonge tiener had het idee in zijn hoofd om met zijn studentenstatus smartphonehoesjes te verkopen. Er zijn maar weinig student-ondernemers die deze mijlpaal halen en hij besloot dit nieuwe avontuur aan te gaan.