BCNL6_ART2 | BeCommerce

Ontdek de genomineerden van de BeCommerce Awards 2022


Op 20 oktober 2022 vinden de BeCommerce Awards opnieuw plaats op de site van Tour & Taxis. Deze 17e editie zal weer bol staan van de ontmoetingen.

Met de wil van BeCommerce om de plaats van de elektronische handel in België te versterken, organiseert deze instelling in samenwerking met Digimedia de BeCommerce Awards, die een belangrijke zichtbaarheid bieden aan de actoren van deze sector. 

 

Zoals bij elke editie worden de talrijke inzendingen beoordeeld door een deskundige jury. De jury bestaat dit jaar uit Bie Buelens, CEO van RetailDetail, Michel Vermaerke, algemeen directeur van Alio Consilio en voorzitter van het Klara-festival, Benny Sintobin, oprichter van Frucon. net en strategisch adviseur e-commerce, Clo Willaerts, onafhankelijk expert digitale marketing, Damien Jacob, directeur van RETIS en hoogleraar web, e-commerce en e-business strategieën, Edouard Seynaeve, oprichter van Wepika, Els Breugelmans, hoogleraar marketing aan de KU Leuven, Matthieu van der Schueren, oprichter van Jungo en managing partner van Twinbox en tot slot Celia Boon, Partner Manager.

 

Bron

07/10/2022