BCNL6_ART3 | BeCommerce

Online solden shoppen? Styliste en moderedacteur geven tips. “Laat items een dag in je winkelmandje sudderen”Deze week startten de solden, ook op de webshops. Maar wie online shopt, betreedt een mijnenveld vol slimme verkooptrucs en ongeschreven wetten.

Deze week startten de solden, ook op de webshops. Maar wie online shopt, betreedt een mijnenveld vol slimme verkooptrucs en ongeschreven wetten. Worstel jij met miskopen en moet je vaak pakjes retourneren? Dan helpen deze tips van een styliste en een moderedacteur je de klassieke valkuilen te vermijden. “Modellen weten perfect welke poses ze moeten aannemen om de pijnpunten van een kledingstuk te verbergen.”

Online shoppen is geen sinecure. Koop ik de juiste maat? Hoe zal dat stofje in het echt aanvoelen? En hoe ziet die jurk er in godsnaam op mijn lichaam uit? Het lijkt soms alsof je online vooral een gok moet wagen. Maar als je dat gevoel hebt, ontbreekt het je aan de juiste kennis. Want er bestaan wel degelijk een paar slimme technieken om je online shoptrip succesvoller te maken.


Bron

06/01/2022