BCNL6_ART4 | BeCommerce

Hoe was het jaar van WDP?


De crisis heeft de verkoop van artikelen online gestimuleerd. Het bedrijf WDP maakte hier gebruik van. Het bedrijf voor vastgoedlogistiek WDP zal de cijfers die het dit jaar heeft gegenereerd, openbaar maken. 

Odoo + afbeelding en tekst

 

De crisis heeft de verkoop van artikelen online gestimuleerd. Het bedrijf WDP maakte hier gebruik van. Het bedrijf voor vastgoedlogistiek WDP zal de cijfers die het dit jaar heeft gegenereerd, openbaar maken. Volgens CEO Joost Uwents heeft de pandemie een versnellend effect op e-commerce als producent. De crisis heeft de structurele trends versneld. Levensmiddelen spelen een belangrijke rol bij de lokale levering, dicht bij de consument, wat grotere strategische voorraden van delicate producten oplevert.

De aandelenkoers ligt in 2020 ongeveer dicht bij 1 euro. De onderneming heeft besloten een voorraadprognose hoger bij te stellen. Aan het hoofd van een groot aantal bedrijven richt WDP zich op deze crisis om zijn activiteiten te stimuleren. Tot deze klanten behoren de detailhandelsketens Lidl, Carrefour en Delhaize.


Bron

05/02/2021