BCNL6_ART6 | BeCommerce

Melissa de Rollegem-Kapelle opent een online winkel voor baby- en kinderartikelen

Mélissa lanceert haar eerste online babykledingwinkel met de hulp van haar kleine dochter. Het is voor niemand meer een geheim, maar het ecologische en eco-verantwoordelijke aspect staat centraal in hun activiteit. 


Odoo + afbeelding en tekst

 

Mélissa lanceert haar eerste online babykledingwinkel met de hulp van haar kleine dochter. Het is voor niemand meer een geheim, maar het ecologische en eco-verantwoordelijke aspect staat centraal in hun activiteit. Dit proces is de bron geweest van hun engagement in deze ondernemende aanpak.

Deze jonge verzekeringsmakelaar, die pas dit jaar van start is gegaan, heeft dit idee al geruime tijd in zijn hoofd. Inderdaad, deze jonge vrouw, moeder van 2 kinderen, aarzelde niet om haar activiteit te starten. Ze weet waar ze het over heeft. Mélissa heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot het zoeken naar materialen die passen bij welzijn, waarbij het kind zich op zijn gemak voelt. 

De site is rechtstreeks online toegankelijk op www.freule.be en het is mogelijk producten te kopen voor baby's tot 6 jaar. Maar niet alleen, het is ook mogelijk om schoonmaakmiddelen, schooltassen, keukengerei te kopen. Maar ook rugzakken gemaakt van gerecycleerde petflessen en houten speelgoederen. Bron

29/01/2021