BCWebinarPwC1 | BeCommerce

Live-Webinar: Data privacy and GDPR

Dinsdag 13 Oktober 2020 van 14:00 tot en met 16:00  |  
Online Webinar


"Globalisering en de groei van de digitale economie hebben de afgelopen jaren een gecompliceerd en uitdagend landschap gecreëerd. De stijgende populariteit van online shoppen en het digitaliseren van de globale economie hebben meer dan ooit geleid tot een veranderende omgeving. Deze trend heeft ook voor specifieke en nieuwe uitdagingen gezorgd voor bedrijven in de B2C e-commerce.

Om tegemoet te komen aan deze veranderende digitale (technologische) omgeving en om eerlijke voorwaarden te voorzien en te garanderen voor het belasten van de digitale economie, zijn er verschillende innovaties en belastingregels aangenomen en aangekondigd in de Europese Unie. 

In het kader van de samenwerking tussen BeCommerce en PwC organiseren we samen 3 opleidingen via webinar die betrekking hebben op de verschillende belastings- en juridische aspecten van e-commerce:

  •  Hoe om te gaan met gegevensprivacy en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in e-commerce? 

  • Hoe te voldoen aan uw verplichtingen voor Indirecte belastingen in e-commerce, rekening houdend met de veranderingen die in 2021 zijn aangekondigd en de aspecten voor directe belastingen die hiermee verband houden? 

  • Hoe technologie gebruiken om de meest efficiënte processen voor een e-commerce bedrijf mogelijk te maken (tax technologie, e-facturatie en e-archivering)? 

Deze webinars zullen worden gepresenteerd door toegewijde PwC professionelen in hun vakgebied. 

 

Schrijf je hier in voor de Live-Webinar: Data privacy and GDPRNeem ook een kijkje op onze workshop pagina.

Schrijf je nu al in voor  aanstaande webinars.