BeCommerce als gastspreker | BeCommerce

BeCommerce als gastspreker

Ontdek hier op welke evenementen BeCommerce aanwezig zal zijn als gastspreker.


Slotevent Delivery Booster


In het project ‘Delivery Booster‘ ontwikkelde VIL een app die bedrijven toelaat meer gedetailleerde locatiecodes vast te leggen die voldoen aan alle logistieke vereisten. Een bezorgpaspoort koppelt de leverspecificaties en wensen van de bestemmeling aan de locatiecode. De toepassingen liggen zowel in B2C (consumenten) als B2B (ziekenhuizen, shopping centra, universitaire campussen, grote logistieke en industriële sites,…). Op donderdag 10 november stelt VIL deze app en enkele andere projecten voor op de Faculty Club te Leuven. Wees er gratis bij dankzij BeCommerce en schrijf je in via deze link

 

Conferentie Digitale Toekomst/Digitale Rechten/Digitale Kloof


De BV-OECO organiseert op donderdag 17 november 2022 een debatvoormiddag over de digitale toekomst. Daarbij staan 2 onderwerpen centraal: "Hoe zal de digitale kloof er in de toekomst uitzien?" En "Hoe zullen onze digitale rechten in de toekomst evolueren?" Inschrijven is gratis, registreren is verplicht en doe je via deze link.


De weg naar de Metaverse


Stap het Innovatiehuis binnen en kom persoonlijk met BeCommerce, Meta en andere spelers praten over de toekomst en de maatschappelijke en economische kansen van de metaverse in België op donderdag 1 december op ACE events te Brussel. 


Saveurs & Métiers


Digitale innovaties en marketingoplossingen zijn relevant en noodzakelijk geworden voor detailhandelaars. Daarom gaat Saveur & Métiers voor digitaal en verwelkomt ze exposanten die gespecialiseerd zijn in: e-commerce, drukwerk en maatwerk, grafisch ontwerp, visuele identiteit en ook e-reputatie, digitale marketing, digitale hulpmiddelen en nog veel meer. Kom onze BeCommerce-stand ontdekken op 15, 16 en 17 januari. Op zondag 16 januari zal onze algemeen directrice Sofie Geeroms er de meest recente cijfers & trends van de Belgische e-consumentenmarkt presenteren tijdens een conferentie.