BeCommerce Awards | BeCommerceThe BeCommerce Awards 2020

15th Edition
The Rise of E-commerce

in samenwerking met
 

Welkom op de BeCommerce Awards 2020!

Schrijf je nu in om jouw bedrijf in de kijker te zetten, jouw team te erkennen en te bedanken, de naambekendheid van jouw bedrijf een boost te geven.

Onze Awards  zijn HET e-commerce evenement bij uitstek voor de Benelux. 


De speciale 15de editie van de BeCommerce Awards vindt plaats op 26 november 2020.
 

Welke Award past het beste bij jouw profiel?

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

The 10 B-eCommerce
Awards

De 10 B-eCommerce Awards zijn: The Start-up Award, TheConsumer Journey/UserX Award, The Cross-border Award, The Sustainability Award, The Innovation Award, The Omnichannel Award, The Advertising Campaign Award, The Platform Award, The Payment Award en The Logistics Award.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

The Agility Prize

Een speciale prijs voor onze e-commerce-ondernemers die hebben laten zien en bewezen dat ze de corona pandemie hebben kunnen benutten en hun e-commerce-activiteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

The Special Jury
& Public Awards


De 2 Special Awards zijn The Special Jury Award en The Special Public Awards.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

The BeCommerce
Award


De webwinkel die de beste resultaten van de jury en het publiek krijgt, wordt de algemene winnaar van het evenement

Is meedoen eenvoudig?

Deelname aan de BeCommerce Awards staat open voor alle webshops die via e-commerce-activiteiten producten en/of diensten verkopen op de Belgische markt, en eveneens voor toeleveranciers die in de e-commercesector actief zijn. We hebben onze procedure zodanig gestroomlijnd dat een inschrijving totaal moeiteloos moet verlopen.  
 

Tot wanneer schrijf je je in?

Je bedrijf kan zich tot en met zondag 27 september 2020 inschrijven voor de BeCommerce Awards 2020. Dossiers worden ontvangen tot en met zondag 11 oktober 2020
 

Moet je lid zijn van BeCommerce om deel te nemen?

Webshops die nog geen geen lid zijn van BeCommerce verkrijgen met hun inschrijving aan de BeCommerce Awards 2020 een gratis BeCommerce lidmaatschap voor het jaar 2020. Het BeCommerce lidmaatschap is de eerste stap in het proces tot het bekomen van het BeCommerce vertrouwenskeurmerk. De kosten die verbonden zijn aan de externe audit voor het behalen van het vertrouwenskeurmerk blijven voor rekening van het betrokken bedrijf. 
 

Hoe en wanneer gebeurt de beoordeling?

BEOORDELING DOOR DE JURY

De beoordeling van de inschrijvingen zal in eerste instantie gebeuren door een onafhankelijke jury.  De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een specifiek ontworpen set criteria. De deliberatie zal plaatsvinden op basis van de specifiek daartoe ontwikkelde criteria selecteert de jury de 3 genomineerden voor elke categorie.


 STEMMING DOOR HET PUBLIEK

De stemming door het publiek start op 9 november en iedereen heeft tot 22 november de tijd om op zijn favoriet te kunnen stemmen. In dit kader mag er door de deelnemende bedrijven geenszins een voordeel of een kans op voordeel worden geboden bij de oproep tot het uitbrengen van een stem. De beoordeling van de publieke stemming gebeurt aan de hand van de berekening van een coëfficiënt gebaseerd op de trafiek op een bepaalde website en het aantal uitgebrachte stemmen.

 

Wanneer en waar gaan de Awards door?

De 15de editie van de BeCommerce Awards zal plaatsvinden op 26 november 2020, online via een Facebook Live sessie.   Een heerlijk moment om samen met de Belgische e-commerce community te genieten, te netwerken en de winnaars te vieren.
 

Bijkomende info vind je hier


AWARDS

Meer weten over
de Awards categorieën


REGLEMENT

Het volledige reglement
tot in de kleinste details


DEELNEMERS

Wie neemt er
tot nu toe deel


WINNAARS

Een overzicht van
de vorige winnaars

 
 
BeCommerce Awards 2019 Gala                                                                                                        

Met dank aan onze trouwe partners

Demo logo