BeCommerce Awards | BeCommerce


AWARDS

Meer over
de categorieën


REGLEMENT

Het volledige reglement
tot in de kleinste details


DEELNEMERS

Wie heeft zich
al ingeschreven?


WINNAARS

Een overzicht van
de vorige laureaten


Welkom op de BeCommerce/SafeShops Awards!

?de editie

Donderdag 19 oktober 2023


Verdere informatie volgt nog.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

De 10 categorieën

 Start-up 
Consumer Journey/UserX
Cross-border
Sustainability

Innovation
Omnichannel

Advertising Campaign
Platform
Payment
Logistics

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De Special Jury
& Public Awards

Special Jury Award
Special Public Award

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Dé BeCommerce Award

De webwinkel die de hoogste score van de jury én de meeste stemmen van het publiek krijgt, mag de enige echte BeCommerce Award van 2022 op zijn naam schrijven!

Wie mag deelnemen?

Alle webshops die via e-commerce-activiteiten producten en/of diensten verkopen op de Belgische markt en eveneens voor toeleveranciers die in de e-commercesector actief zijn, mogen deelnemen aan de wedstrijd.
 

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Deelnemers kunnen zich  inschrijven voor de Awards tot en met maandag  5 september  2022 . De deadline voor de indiening van de dossiers is maandag 12 september 2022.
 

Moet ik lid zijn van BeCommerce om deel te nemen?

Neen! Ook niet-leden zijn meer dan welkom. Meer zelfs: webshops die nog geen geen lid zijn van BeCommerce en deelnemen aan de compteitie, krijgen één jaar gratis lidmaatschap vanaf de dag van inschrijving. Het BeCommerce lidmaatschap is de eerste stap van het proces om het BeCommerce vertrouwenskeurmerk te bekomen. De kosten verbonden aan de externe audit voor het behalen van dat vertrouwenskeurmerk, blijven voor de rekening van het betrokken bedrijf. 
 

Wanneer en hoe gebeurt de beoordeling?

BEOORDELING DOOR DE JURY

De beoordeling van de ingediende dossiers gebeurt door een onafhankelijke jury. Die bestaat uit meerdere e-commerce en retail experts. De jury beoordeelt de inzendingen van de deelnemende webshops aan de hand van uitgebreide criteria. Nadien kiest de jury 3 genomineerden per categorie. Die laatste drie zijn de kanshebbers op de prijs.

 STEMMING DOOR HET PUBLIEK

Via een online systeem kan iedereen op zijn of haar favoriet  per categorie   stemmen van  woensdag 20 juli 2022 tot en met maandag 12 september 2022. In dit kader mag door deelnemende bedrijven geenszins een voordeel of kans op voordeel worden geboden bij de oproep tot het uitbrengen van een stem. De beoordeling van de publieke stemming gebeurt aan de hand van de berekening van een coëfficiënt gebaseerd op de trafiek op een bepaalde website en het aantal uitgebrachte stemmen.
 

Waar vindt de gala-avond plaats?

De 17de editie van de BeCommerce Awards vindt plaats op donderdag 20 oktober 2022 in Tour & Taxis. Het perfecte moment om samen met de Belgische e-commerce community te genieten van een wervelende show, mensen uit de sector beter te leren kennen en samen met de winnaars te vieren. Tickets voor de gala avond zijn ook apart te koop en staan los van een inschrijving voor een bepaalde Award. 
 
 
BeCommerce Awards 2021                                                                                                      
 
 
BeCommerce Awards 2019 live event                                                                                                       

Met dank aan onze trouwe partners