BeCommerce Awards | BeCommerce


The BeCommerce Awards

17th Edition

Date to be announced

in samenwerking met
 

Welkom op de BeCommerce Awards 2021!

 
 

 

Onze Awards zijn HET e-commerce evenement bij uitstek voor de Benelux. 


De speciale 17de editie van de BeCommerce Awards vindt plaats op TBD.
 
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

The 10 B-eCommerce
Awards

De 10 B-eCommerce Awards zijn: The Start-up Award, TheConsumer Journey/UserX Award, The Cross-border Award, The Sustainability Award, The Innovation Award, The Omnichannel Award, The Advertising Campaign Award, The Platform Award, The Payment Award en The Logistics Award.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

The Special Jury
& Public Awards


De 2 Special Awards zijn The Special Jury Award en The Special Public Awards.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

The BeCommerce
Award


De webwinkel die de beste resultaten van de jury en het publiek krijgt, wordt de algemene winnaar van het evenement, en mag de enige echte BeCommerce Award van 2021 op zijn naam schrijven! 

Is meedoen eenvoudig?

Deelname aan de BeCommerce Awards staat open voor alle webshops die via e-commerce-activiteiten producten en/of diensten verkopen op de Belgische markt, en eveneens voor toeleveranciers die in de e-commercesector actief zijn. We hebben onze procedure zodanig gestroomlijnd dat een inschrijving totaal moeiteloos moet verlopen.  
 

Tot wanneer schrijf je je in?

Deelnemers kunnen zich tot en met zondag 22 augustus 2021 inschrijven voor de BeCommerce Awards 2021. Dossiers kunnen worden ingediend tot en met donderdag 9 september 2021.
 

Moet je lid zijn van BeCommerce om deel te nemen?

Neen! Deze competitie staat ook open voor niet-leden. Daarenboven hebben webshops die nog geen geen lid zijn van BeCommerce het recht op één jaar gratis lidmaatschap vanaf de dag van inschrijving. Het BeCommerce lidmaatschap is de eerste stap in het proces tot het bekomen van het BeCommerce vertrouwenskeurmerk. De kosten die verbonden zijn aan de externe audit voor het behalen van het vertrouwenskeurmerk blijven voor rekening van het betrokken bedrijf. 
 

Hoe en wanneer gebeurt de beoordeling?

BEOORDELING DOOR DE JURY

De beoordeling van de inschrijvingen zal in eerste instantie gebeuren door een onafhankelijke jury, die bestaat uit e-commerce en retail experts.  De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een specifiek ontworpen set criteria. Nadien kiest de jury 3 genomineerden per categorie.


 STEMMING DOOR HET PUBLIEK

Per categorie zullen de drie genomineerden deel nemen aan de publieke stemming van die bepaalde categorie. Deze stemming gebeurt via een online systeem, en zal plaatsvinden tussen maandag 4 oktober en zondag 10 oktober 2021. In dit kader mag er door de deelnemende bedrijven geenszins een voordeel of een kans op voordeel worden geboden bij de oproep tot het uitbrengen van een stem. De beoordeling van de publieke stemming gebeurt aan de hand van de berekening van een coëfficiënt gebaseerd op de trafiek op een bepaalde website en het aantal uitgebrachte stemmen.

 

Wanneer en waar gaan de Awards door?

De 16de editie van de BeCommerce Awards zal plaatsvinden op 13 oktober 2021 te Tour & Taxis, als start-event van Digital First.  Hét perfecte moment om samen met de Belgische e-commerce community te genieten, te netwerken en de winnaars te vieren. Tickets voor de gala avond zijn apart te koop, en staan los van de inschrijving. 

Bijkomende info vind je hier


AWARDS

Meer weten over
de Awards categorieën


REGLEMENT

Het volledige reglement
tot in de kleinste details


DEELNEMERS

Wie neemt er
tot nu toe deel


WINNAARS

Een overzicht van
de vorige winnaars

 
 
BeCommerce Awards 2020 online live event                                                                                                       
 
 
BeCommerce Awards 2019 live event                                                                                                       

Met dank aan onze trouwe partners

Demo logo