BeCommerce Awards: welke prijs past jou het best? | BeCommerce


BeCommerce Awards: welke prijs past jou het best?


BeCommerce Awards: welke prijs past jou het best?

13 verschillende Awards. Zoveel prijzen vallen te verdienen op de BeCommerce Awards 2022. Maar wat houden die Awards juist in? En voor welke categorieën kan jij jouw webshop inschrijven? Om het je gemakkelijk te maken, stellen we je in deze blog alvast alle categorieën voor.

BeCommerce Award

Winnaar 2021: Comptoirs d'Orta 

Dé hoofdvogel is uiteraard de BeCommerce Award. Die Award is de ultieme erkenning voor jouw webshop. Onze vakkundige jury bepaalt de winnaar van de BeCommerce Award op basis van het door de webshop aangeleverde dossier en de publieksstemmen. De laureaat mag zich een jaar lang "beste webshop van het land" noemen!

Overtuig jij zowel de jury als het publiek en neem jij het paradepaardje van de BeCommerce Awards show mee naar huis op 20 oktober? Schrijf je in voor een van de 10 categorieën en neem automatisch deel aan de strijd om de BeCommerce Award!

Special Jury Award
Winnaar 2021: eFarmz

De naam van deze prijs doet het al vermoeden: de Jury Award gaat naar de favoriete webshop van de jury. Blaas jij de jury weg met jouw strategie, activiteiten, aandacht voor duurzaamheid of klantvriendelijkheid. Net als voor de BeCommerce Award en de Special Public Award ben je bij inschrijving voor een van de 10 categorieën automatisch ingeschreven voor de Special Jury Award.

Special Public Award

Winnaar 2021: eFarmz

Zonder klanten, geen e-commerce. Daarom krijgen zij uiteraard een belangrijke stem. Vanaf deze editie tellen de stemmen van het publiek in de categorieën trouwens evenveel als de stem van de jury, 50-50. Win je deze prijs, dan betekent dat dat de consument jouw webshop de beste van het land vindt. Da's toch echt iets om mee uit te pakken, hé? De publieksstemming loopt van 13 juni 2022 tot 12 september 2022. Schrijf je daarom ten laatste in voor 13 juni!

Start-up Award

Winnaar 2021: Little Guest

Deze prijs geeft jonge webshops dé erkenning voor hun harde werk. Deelnemers van de Start-up Award mogen maximum drie jaar bestaan. BeCommerce wil alles weten over jouw reis: je startkapitaal, de obstakels die je al hebt overwonnen, de groei die je bedrijf al maakte en uiteraard de toekomstplannen. Tijd om uit te maken wie de best new kid on the block van dit jaar is!

Logistics Award

Winnaar 2021: Brekky

Is jouw organisatie de beste leerling van de klas wat betreft logistieke strategie? Dan kan je meedingen naar de Logistics Award. Wat is de CO2-voetafdruk van je bedrijf? Wat is uw levertijd? Hoe zie jij last mile delivery? Hoe bouwen jullie aan een groenere wereld? De leerling met de beste antwoorden wordt beloond met de Logistics Award.

Advertising Campaign Award

Winnaar 2021: Smartphoto

Zijn jouw reclamecampagnes altijd een schot in de roos? Voor deze prijs beoordelen wij zowel jouw online als offline reclame, je reclamestrategie en je inbound en outbound marketingactiviteiten. Als topadvertiser hoeven wij jou niet te vertellen wat voor goede reclame jouw bedrijf kan krijgen dankzij een BeCommerce trofee, dus schrijf je nu in voor de Advertising Campaing Award!

Sustainability Award

Winnaar 2021: eFarmz

De laatste jaren is het "om ter duurzaamst". Dat maakt van deze categorie een cruciale prijs. Voor de Sustainability Award willen we graag meer weten over jouw duurzaamheidsstrategie van logistiek tot productie. Besteed jij aandacht aan je energieverbruik en probeer je de CO2-voetafdruk tot een minimum te beperken? Verkoop jij ecologische producten? Draag jij je steentje bij aan een groene economie? Is het antwoord op bovenstaande vragen een volmondige "ja", schrijf je dan in voor deze duurzaamheidsprijs.

Omnichannel Award

Omnichannel is key. Bied jij je klanten een frictieloze shopervaring en zijn al jouw kanalen perfect op elkaar afgestemd? Dan is de Omnichannel Award de juiste keuze voor jou. Voor deze prijs analyseren we jouw omnichannel uitdagingen, de verschillende technologieën die je gebruikt en je ideëen in dit vakgebied.

Consumer Journey Award

Winnaar 2021: Comptoirs d’Orta 

Biedt jouw webshop de beste klantenervaring en is je "klantenreis" van tip tot teen in orde? Meld je dan als de bliksem aan voor de Consumer Journey/UserX Award! Om de winnaar van deze prijs te bepalen, let de jury onder meer op de technologieën die je gebruikt, de verwachtingen van je klanten, je usability strategy en jouw stapsgewijze aanpak om klanten in een (potentiële) aankoop te begeleiden.

Innovation Award

Winnaar 2021: Buckaroo

Innovatie lokt op zijn beurt nog meer innovatie uit. Zijn jij en je collega's echte innovative minds? Wij willen alles weten over jouw innoverende aanpak, de middelen die je daarvoor inzet, je strategie van A tot Z, je O&O-budget en wat die innovatie allemaal teweegbrengt.

Cross-border Award

Winnaar 2021 : Lamptwist

Als je bedrijf erg actief handel drijft in het buitenland, is de Cross-border Award misschien wel dé ideale Award voor jou. Hier kijken we vooral naar de afkomst van jouw klanten, de landen waarnaar je exporteert en jouw ground-breaking uitdagingen. Ben jij de beste cross-border selling webshop of logistieke speler? Prove it!

Platform Award

Winnaar 2021: Ring Twice

Ben jij trotse eigenaar van een platform of een marktplaats, of bied je een informatieplatform aan? Dan is deze Award een uitgelezen kans om jouw consumenten en partners ervan te overtuigen dat jij het beste platform van het land bent! Voor deze award analyseert de jury onder meer jouw platform en/of app, je strategie, de landen waar je verkoopt en de gebruiks- en klantvriendelijkheid van de marktplaats.

Payment Award

Winnaar 2021: Adyen

Last but definitely not least, stellen we je de Payment Award voor. Zoals de naam van de Award doet vermoeden, heeft deze prijs betrekking op de betalingsstrategie van jouw bedrijf. Hoe innoverend is jouw online betaalsysteem? Beschermt het voldoende tegen fraude en oplichters? En wat gezegd over de gebruiksvriendelijkheid voor de klant? Zet met de Payment Award in de verf dat jij de pionier van de  betaalwereld bent!

Wil jij kans maken op een of meer van bovenstaande prijzen? Schrijf je nu in via deze link!

 

 


BeCommerce laat van zich horen na kortzichtige uitspraken van Paul Magnette