De BeCommerce Awards uitgelegd aan de hand van 6 opmerkelijke cijfers | BeCommerce


De BeCommerce Awards uitgelegd aan de hand van 6 opmerkelijke cijfers


De BeCommerce Awards uitgelegd aan de hand van 6 cijfers


De BeCommerce Awards, dat is zoveel meer dan een show waarin 13 trofeeën worden uitgereikt aan de beste webshops van het land. Wij leggen je hieronder aan de hand van 6 opmerkelijke cijfers uit waar de BeCommerce Awards voor staat. 

8 

8 onafhankelijke experten beoordelen jouw webshop. Onder meer Lies Eeckman, Michel Vermaerke, Clo Willaerts en Els Breugelmans nemen je webshop onder de loep, meten die met de concurrentie en bezorgen je nuttige feedback waar je mee aan de slag kan.

10

 Vorig jaar bekroonden we 10 verschillende winnaars. De grote winnaar van de avond, Comptoirs d'Orta, nam toen twee prijzen mee naar huis. Hoeveel neem jij er in oktober mee?

40 

In de BeCommerce Awards 2021 namen 40 webshops uit allerhande sectoren het tegen elkaar op. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

+100

De 40 webshops die vorig jaar deelnamen, dienden samen meer dan 100 cases in bij de jury. Webshops zijn tegenwoordig van alle markten thuis om de consument zo goed mogelijk te bedienen en maken daarom aanspraak op verschillende Awards. Waar blink jij het meest in uit? Sustainability, omnichannel, cross-border selling, of simpelweg alle drie?  

9,000

Wie kan beter oordelen over webshops dan de klant (naast onze vakkundige jury, uiteraard)? Tijdens de publieksstemming van de BeCommerce Awards 2021 brachten zowat 9000 personen hun stem uit. Dit jaar telt de stem van de consument trouwens nog een tikkeltje meer, want vanaf deze editie weegt de publieksstem even zwaar door als de beoordeling van de jury. 

1

Tel al die cijfers op en voeg er nog een ravissante presentatrice (Virginie Claes), een interessante keynote, een toplocatie en lekker eten aan toe en zo bekom je 1 spectaculaire show! Kan je niet wachten om jouw webshop in de spotlights te zetten? Schrijf je als de bliksem in voor de BeCommerce Awards via deze link!


BeCommerce Awards: welke prijs past jou het best?