Dagelijks bestuur | BeCommerce

Dagelijks bestuur


Het jonge en dynamische 
BeCommerce team 


Greet Dekocker 

Managing Director
De algemene directeur behoudt het overzicht en stuurt zo het BeCommerce Team aan. 

Mevlüt Huzeyfe UGUR

Legal Counsel

Als Legal Counsel geef ik juridisch advies aan onze leden en volg ik relevante ontwikkelingen in de Belgische en Europese wetgeving op. Als Trustmark-specialist volg ik het volledige (her)certificatieproces van onze leden nauwgezet op.

Viktor Nuytten
PR & Research Manager  

Als PR & Research Manager behoud ik het overzicht over alle onderzoeken die we voeren en maak ik zo de vertaalslag naar content. Daarnaast zetel ik in en ben ik hoofd van verschillende comités.

Ellen Boone 

Membership Manager

Als Membership Manager ben ik belast met het vinden van toekomstige leden van het bedrijf en het beheren van de relaties met de huidige leden. Ik heb een overzicht van alle leden van het bedrijf.  

Bedrijfsteam

Kim D'hondt

Finance & administratie

Als financieel verantwoordelijke staat Kim in voor de verwerking en opvolging van zowel de aankoop- als verkoopfacturen, de opvolging van het budget van de organisatie, de opmaak van financiële rapportages en de loonadministratie. Kim wordt beschreven als gedreven, gemotiveerd, een doorzetter, veelzijdig en kritisch.

Katrien Mooijaart

Partnership Manager

Als Partnership Manager ben ik verantwoordelijk voor het vinden van toekomstige partners voor het bedrijf en het beheren van relaties met bestaande partners. Ik heb een overzicht van alle partnerschappen van het bedrijf.  

Marie-Pascale Vandekerckhove

Senior Communication & Event Manager

 Ik zorg voor meaningful content, verzorg de communicatie naar buiten toe en ondersteun de organisatie van opleidingen en evenementen die jou helpen je e-commerce activiteit naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij ons team vervoegen?

Op zoek naar een vakantiejob of stageplek?
Neem snel contact met ons op via info@becommerce.be