Dagelijks bestuur | BeCommerce

Dagelijks bestuur


Het jonge en dynamische 
BeCommerce team 


Bedrijfsteam

Sofie Geeroms
Algemene Directeur 

Als algemene directeur behoudt Sofie het overzicht en stuurt zo het BeCommerce Team aan. Sofie wordt beschreven als: gedreven, open, kritisch, rechtvaardig, streng, nieuwsgierig, hartelijk en warm, eerlijk, verantwoordelijk en tof. 

Bedrijfsteam

Joeri Luypaert
Groeiverantwoordeljike

Als groeiverantwoordelijke is Joeri verantwoordelijk voor de groei van de onderneming. Het contact tussen nieuwe potentiële leden en BeCommerce verloopt via hem. Joeri wordt beschreven als: gedreven, vriendelijk en begripvol, kritisch, ambitieus, eerlijk en creatief. 

Bedrijfsteam

Meri Musheghyan
Communicatieverantwoordelijke 

Als communicatieverantwoordelijke is Meri verantwoordelijk voor alle communicatie en daarnaast ook voor het beheren van de sociale media. Meri wordt beschreven als: gedreven en gepassioneerd, optimistisch, ambitieus, creatief, kritisch, hartelijk en vriendelijk. 

Bedrijfsteam

Davy Verschoot
Juridisch adviseur en vertrouwenskeurmerkspecialist 

Als adviseur geeft Davy juridisch advies aan onze leden en volgt hij relevante ontwikkelingen in de Belgische en Europese wetgeving op. Als Trustmark specialist volg Davy het volledige (her)certificatieproces van onze leden nauwgezet op. Davy wordt beschreven als: gedreven, spontaan, optimistisch, ambitieus, zelfzeker, kritisch, doorzetter, enthousiast, nieuwsgierig, intelligent. 

Bedrijfsteam

Pieter Pijpops
Gemeenschapsverantwoordelijke 

Als gemeensschapsverantwoordelijke is Pieter het aanspreekpunt van onze gemeenschap. Pieter wordt beschreven als: enthousiast, gedreven, gemotiveerd, klantgericht en behulpzaam.

Werken bij BeCommerce

Wil je ons team vervoegen? 

Openstaande vacature(NL/FR/ENG)