Dagelijks bestuur | BeCommerce

Dagelijks bestuur


Het jonge en dynamische 
BeCommerce team 


Bedrijfsteam

Sofie Geeroms
Algemene Directeur 

Als algemene directeur behoudt Sofie het overzicht en stuurt zo het BeCommerce Team aan. Sofie wordt beschreven als: gedreven, open, kritisch, rechtvaardig, streng, nieuwsgierig, hartelijk en warm, eerlijk, verantwoordelijk en tof. 

Bedrijfsteam

Davy Verschoot   
Juridisch adviseur en vertrouwenskeurmerkspecialist

Als adviseur geeft Davy juridisch advies aan onze leden en volgt hij relevante ontwikkelingen in de Belgische en Europese wetgeving op. Als Trustmark specialist volg Davy het volledige (her)certificatieproces van onze leden nauwgezet op. Davy wordt beschreven als: gedreven, spontaan, optimistisch, ambitieus, zelfzeker, kritisch, doorzetter, enthousiast, nieuwsgierig, intelligent

Bedrijfsteam

Meri Musheghyan
Groeiverantwoordelijke 

Als groeiverantwoordelijke is Meri verantwoordelijk voor de groei van BeCommerce en dus ook het aanspreekpunt voor potentiële leden. Meri wordt beschreven als: gedreven en gepassioneerd, optimistisch, ambitieus, creatief, kritisch, hartelijk en vriendelijk. 

Bedrijfsteam

Pieter Pijpops
Gemeenschapsverantwoordelijke  

Als gemeensschapsverantwoordelijke is Pieter het aanspreekpunt van onze gemeenschap. Pieter wordt beschreven als: enthousiast, gedreven, gemotiveerd, klantgericht en behulpzaam.

Bedrijfsteam

Tine Putzeys

E-commerce coach  

Als e-commerce coach helpt Tine onze leden bij het opstarten en optimaliseren van hun online business. Tine wordt omschreven als nieuwsgierig, creatief, direct, analytisch, open-minded, methodisch, reflectief en een beetje eigenzinnig.

Bedrijfsteam

Viktor De Boi
Communicatieverantwoordelijke  

Als communicatieverantwoordelijke is Viktor verantwoordelijk voor de nieuwsbrief, social media en andere vormen van communicatie. Viktor wordt omschreven als: creatief, kritisch, nieuwsgierig, transparant, punctueel, nauwkeurig en veelzijdig.

 

Bedrijfsteam

Kim D'Hondt

Financieel verantwoordelijke

Als financieel verantwoordelijke is Kim verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van zowel de aankoop-als de verkoopfacturen, het opvolgen van het budget van de organisatie, het opmaken van financiële rapportages en verzorgt ze de loonadministratie. Kim wordt beschreven als: gedreven, gemotiveerd, doorzetter, veelzijdig, nieuwsgierig en kritisch.

Werken bij BeCommerce

Wil je ons team vervoegen? 

Openstaande vacature