Dagelijks bestuur | BeCommerce

Dagelijks bestuur


Het jonge en dynamische 
BeCommerce team 


Bedrijfsteam

Sofie Geeroms
Algemene Directeur 

Als algemene directeur behoudt Sofie het overzicht en stuurt zo het BeCommerce Team aan. Sofie is gedreven, open, kritisch, rechtvaardig, streng, nieuwsgierig, hartelijk en warm, eerlijk, verantwoordelijk en tof. 

Word onze nieuwe collega!   
General Legal Counsel

Onze juridisch adviseur geeft advies aan onze leden en volgt hij relevante ontwikkelingen in de Belgische en Europese wetgeving op. Als Trustmark specialist volgt onze adviseur het volledige (her)certificatieproces van onze leden nauwgezet op.

Word onze nieuwe collega!
Communicatieverantwoordelijke  

Als communicatieverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de communicatie- en marketingstrategie, de nieuwsbrief, de sociale media en alle andere vormen van communicatie.

Word onze nieuwe collega  

Gemeenschapsverantwoordelijke  

Onze Community Manager of "gemeenschapsverantwoordelijke"  fungeert als aanspreekpunt voor onze gemeenschap.

Murielle Rebry
Growth Manager 

Als Growth Manager of groeiverantwoordelijke ben ik het aanspreekpunt voor Franstalige leden, zowel potentiële als bestaande. Als verantwoordelijke voor de groei van BeCommerce en haar gemeenschap van digitale bedrijven ben ik het Franstalige aanspreekpunt voor elk potentieel nieuw lid.

Murielle omschrijft zichzelf gemakkelijk als de ster van de relationele communicatie; creatief, dynamisch, glimlachend met een analytische en reflectieve geest en een fijne intelligentie. 

      

Wouter Decat
Growth Manager 

Als Growth Manager of groeiverantwoordelijke ben ik het aanspreekpunt voor Nederlandstalige leden en partners, zowel potentiële als bestaande. Als verantwoordelijke voor de groei van BeCommerce en haar gemeenschap van digitale bedrijven ben ik het aanspreekpunt voor Nederlandstalige en Engelstalige potentiële nieuwe leden. Transparant, open in communicatie , creatief innovatief , en enthousiaste promotor van nieuwe technologieën die verkoop stimuleren geef ik mijn kennis en advies graag door.

Bedrijfsteam

Kim D'hondt

Finance & administratie

Als financieel verantwoordelijke staat Kim in voor de verwerking en opvolging van zowel de aankoop- als verkoopfacturen, de opvolging van het budget van de organisatie, de opmaak van financiële rapportages en de loonadministratie. Kim wordt beschreven als gedreven, gemotiveerd, een doorzetter, veelzijdig en kritisch.

Bedrijfsteam

Tine Putzeys

E-commerce coach  

Als e-commerce coach helpt Tine onze leden met de opstart en optimalisatie van hun online business. Kenmerken van Tine zijn: nieuwsgierig, creatief, direct, analytisch, open-minded, methodisch, reflectief en een beetje eigenzinnig.

Werken bij BeCommerce

Wil jij ons team vervoegen?

Business Development Manager 

Legal Counsel & BeCommerce Label Support 

Assistant growth manager (student) 

Op zoek naar een vakantiejob of stageplek?
Neem snel contact met ons op via info@becommerce.be