Dagelijks bestuur | BeCommerce

Dagelijks bestuur


Het jonge en dynamische 
BeCommerce team 


Bedrijfsteam

Sofie Geeroms
Algemene Directeur 

Als algemene directeur behoudt Sofie het overzicht en stuurt zo het BeCommerce Team aan. Sofie is gedreven, open, kritisch, rechtvaardig, streng, nieuwsgierig, hartelijk en warm, eerlijk, verantwoordelijk en tof. 

Bedrijfsteam

Davy Verschoot   
General Legal Counsel

Als adviseur geeft Davy juridisch advies aan onze leden en volgt hij relevante ontwikkelingen in de Belgische en Europese wetgeving op. Als Trustmark specialist volgt Davy het volledige (her)certificatieproces van onze leden nauwgezet op. Davy wordt omschreven als gedreven, spontaan, optimistisch, ambitieus, zelfzeker, kritisch, doorzettend, enthousiast, nieuwsgierig en intelligent.

Murielle Rebry
Growth Manager 

Als Growth Manager of groeiverantwoordelijke ben ik verantwoordelijk voor de groei van BeCommerce en dus ook het aanspreekpunt voor potentiële leden.

Bedrijfsteam

Vennila Lathouwers
Gemeenschapsverantwoordelijke  

Vennila is onze Community Manager of "gemeenschapsverantwoordelijke" en fungeert als aanspreekpunt voor onze gemeenschap. Vennila is gedreven, ambitieus, een doorzetter, direct, nieuwsgierig en kritisch.

Bedrijfsteam

Tine Putzeys

E-commerce coach  

Als e-commerce coach helpt Tine onze leden met de opstart en optimalisatie van hun online business. Kenmerken van Tine zijn: nieuwsgierig, creatief, direct, analytisch, open-minded, methodisch, reflectief en een beetje eigenzinnig.

Bedrijfsteam

Pieter-Jan Demarez
Communicatieverantwoordelijke  

Als  communicatieverantwoordelijke is Pieter-Jan verantwoordelijk voor de communicatiestrategie, de nieuwsbrief, de sociale media en alle andere vormen van communicatie.

 

Bedrijfsteam

Kim D'Hondt

Financieel verantwoordelijke

Als financieel verantwoordelijke staat Kim in voor de verwerking en opvolging van zowel de aankoop- als verkoopfacturen, de opvolging van het budget van de organisatie, de opmaak van financiële rapportages en de loonadministratie. Kim wordt beschreven als gedreven, gemotiveerd, een doorzetter, veelzijdig, nieuwsgierig en kritisch.

Werken bij BeCommerce