BCNL2_ART9 | BeCommerce

Europese grensoverschrijdende e-handel krijgt vorm van "nieuw normaal"


Cross-Border Commerce Europe publiceert donderdag de eerste editie van een compendium over Europese grensoverschrijdende e-handel, waarin het "nieuwe normaal" wordt geschetst, aldus het Europese platform in een verklaring

Cross-Border Commerce Europe publiceert donderdag de eerste editie van een compendium over Europese grensoverschrijdende e-handel, waarin het "nieuwe normaal" wordt geschetst, aldus het Europese platform in een verklaring. Het is een verzameling van zeven jaarverslagen die door 70 Europese detailhandelleiders zijn opgesteld.

Doel van het compendium is radicale innovatie en snelle actie te stimuleren om de transformatie van de grensoverschrijdende handel in Europa te ondersteunen. Het is het resultaat van rondetafel brainstormsessies met tien internationale executives van de grote detailhandelsmerken. Deze detailhandeldeskundigen vertegenwoordigen alle sectoren en alle landen van de Europese Unie. Deze zeven groepen zijn in de loop van 2021 bijeengekomen om rond zeven thema's het "nieuwe normaal" in heel Europa te definiëren.


Bron

25/11/2021