BCNL3_ART1 | BeCommerce

BLACK FRIDAY: 51% VAN DE BELGEN IS VAN PLAN ER GEBRUIK VAN TE MAKEN, VOORAL OM KERSTCADEAUS TE KOPENMondial Relay, de Europese leider in out-of-home pakketdistributie voor e-commerce en particulieren, heeft gepeild naar de intenties van de Belgen met betrekking tot Black Friday.

Mondial Relay, de Europese leider in out-of-home pakketdistributie voor e-commerce en particulieren, heeft gepeild naar de intenties van de Belgen met betrekking tot Black Friday. Dit werd gedaan om te anticiperen op de traditionele toename van de vraag naar Point Relay-leveringen tijdens de feestperiode en om een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening aan haar klanten te kunnen bieden.

 

Dit jaar is de helft van de Belgen (51%) van plan van Black Friday te profiteren om aankopen te doen tegen aantrekkelijke prijzen (36%) en om kerstcadeaus te plannen (22%).

 

Deze aankopen zullen naar verwachting hoofdzakelijk online worden gedaan (96% van de intenties): 61% van de mensen wil online- en in-storewinkelen combineren, afhankelijk van het artikel, 35% wil alleen online kopen, en slechts 4% wil alleen in de winkel kopen.


Bron 

24/11/2021