BCNL3_NL | BeCommerce

BLACK FRIDAY: 51% VAN DE BELGEN IS VAN PLAN ER GEBRUIK VAN TE MAKEN, VOORAL OM KERSTCADEAUS TE KOPEN

Mondial Relay, de Europese leider in out-of-home pakketdistributie voor e-commerce en particulieren, heeft gepeild naar de intenties van de Belgen met betrekking tot Black Friday.

Italië treft Amazon, Apple met antitrustboete van 200 miljoen euro


De concurrentiewaakhond van Italië heeft dinsdag boetes van in totaal meer dan 200 miljoen euro (225 miljoen dollar) opgelegd aan Amazon en Apple in de meest recente actie die in Europa tegen Amerikaanse techreuzen is ondernomen vanwege hun zakelijke praktijken.


Een jaar later is "Belgian e-shops" terug met een 2.0 versie om Belgische detailhandelaars te ondersteunen

In november 2020 hebben wij u kennis laten maken met de Belgische e-shops. Dit door drie onderneemsters - Nathalie, Théodora en Laurence - gelanceerde platform brengt op één plaats meer dan 400 Belgische e-handelaars samen


Black Friday: 4 sites om neppromoties en slechte deals te vermijden

De komende dagen zal het druk zijn voor veel consumenten die op zoek zijn naar de beste Black Friday promotie.
Ken Serdons (Mollie): “E-commerce daagt je uit om je grenzen te verleggen”

Hoe hou je je als kleine retailer staande in het e-commercelandschap? Ken Serdons van Mollie geeft advies om een succesvolle webshop uit te bouwen

Winkel je bij SPAR? Een nieuw concept komt naar verschillende winkels


SPAR Lambrechts, mede-eigenaar van SPAR in België, heeft op vrijdag 19/11 zijn online shop module - sparonline.be - geïntroduceerd.
Verandering voor uw Amazon-pakketten: de e-commercegigant gebruikt steeds minder bpost...

De Amerikaanse e-commercegigant bouwt in België aan een eigen netwerk van pakketbezorgers. Dit slechte nieuws wordt al lang gevreesd door bpost, voor wie Amazon één op de vijf pakjes in Brussel en Wallonië vertegenwoordigt.

LuxuryForMen lanceert Frans- en Duitstalige webshop: “Duitse markt zorgt nu al voor 20 procent van onze omzet”

Het gaat hard voor LuxuryForMen. Het online platform van iets exclusievere hebbedingetjes voor (vooral) mannen heeft nu ook een Frans- en Duitstalige variant van haar website

Visma verstevigt positie op e-commerce markt met overname Mijnwebwinkel

Visma, Europees aanbieder van cloud-bedrijfsoplossingen, neemt het e-commerce platform Mijnwebwinkel over. Hiermee verstevigt het bedrijf zijn positie in de e-commerce branche in Nederland en België.

Nestlé wil online verkoop verdubbelen

De Zwitserse voedselreus Nestlé wil tegen 2025 zijn inkomsten uit e-commerce verdubbelen tot een kwart van zijn omzet. Dankzij e-commerce zit directe verkoop aan consumenten door voedingsbedrijven al enkele jaren in de lift.