BCNL5_NL | BeCommerce

Amazon werkt met twee snelhedentraal

Amazon had met een omzetprognose van 112 tot 117 miljard dollar de lat voor het eerste kwartaal erg laag gelegd. De omzet van de retail- en cloudgroep lag met 116,4 miljard dollar 7,3 procent hoger dan een jaar eerder.Wat te doen als iets wordt gestolen en vervolgens online wordt doorverkocht?

Internetsites voor het kopen en verkopen van tweedehands goederen zijn zeer populair. Buiten het praktische aspect, kunnen er gestolen voorwerpen gevonden worden. Hier zijn enkele getuigenissen en verklaringen!


Amazon overweegt onderverhuur leegstaande magazijnen in VS

E-commercegigant Amazon bekijkt of het delen van zijn magazijnoppervlakte in de Verenigde Staten kan onderverhuren aan andere bedrijven. Volgens Amerikaanse media zou Amazon bijna een miljoen vierkante meter aan leegstaande magazijnruimte willen gaan verhuren.


Waarom de toekomst van supermarkten in thuisbezorging ligt

Wat als we ons de moeite van het boodschappen doen zouden besparen door supermarkten te vragen ons mandje klaar te zetten zodat we het ter plaatse kunnen afhalen of - nog beter! - voor levering aan huis?

UW ONLINE WINKEL?

MAAK GEBRUIK VAN ONZE GRATIS EXPERTISE

Ezyshop is een project van BeCommerce, de vzw die de Belgische e-commerce sector vertegenwoordigt.

 De inflatie juwelen

De regering De Croo doet een beroep op acht deskundigen om antwoorden te vinden op de crisis. Het doel is taboes te doorbreken. Deze beheersmethode, geïnspireerd door de pandemie of de pensioenhervorming, heeft haar voordelen. Maar het is geen wondermiddel.

Gratis retourneren bij online retailers binnenkort afgelopen?

Sinds midden mei, vorige week, moeten klanten van de online winkel Zara in 37 landen betalen voor online bestelde kleding en accessoires die zij willen terugsturen.

Vintage shoppen!

Onze 9 favoriete webshops om vanuit België te bestellen

Ben je een echte vintage fan, maar bestel je liever in plaats van een fysieke winkel te bezoeken? Bij deze onze favoriete tweedehandswebsites.

De boom van de online wijnverkoop

De online wijnverkoop is de laatste jaren geëxplodeerd. Maar hoe kies je de juiste verkoopsite? Uitleg met Eric Mazuy, oenoloog, wijnhandelaar en manager van Ask me Wine. 

Voor het eerst meer dan 100.000 winkels in ons land

Tijdens de pandemie zijn er zo’n 6.700 winkels bijgekomen in ons land. Daarmee komt het totale aantal voor het eerst op meer dan 100.000. De meeste nieuwkomers zijn webshops.