BCNL6_ART9 | BeCommerce

DigiFist lanceert met zijn Shopify themes een all-in-one solution voor kleine of beginnende retail- en cosmeticabrands


I Waar DigiFist in pre-coronatijden vooral custom webshops bouwde voor bedrijven is de shift intussen zonneklaar: ook meer en meer kleine ondernemers en start-ups duiken op in e-commerceland  

Waar DigiFist in pre-coronatijden vooral custom webshops bouwde voor bedrijven is de shift intussen zonneklaar: ook meer en meer kleine ondernemers en start-ups duiken op in e-commerceland. Met Mojave ontwikkelde het Antwerpse online marketing bureau als eerste in de Benelux een toegankelijke en eenvoudige theme voor de Shopify Theme Store: deze moet beginnende entrepreneurs in staat stellen een eigen webshop te bouwen, te onderhouden en te optimaliseren.

 

“Er is een duidelijke transitie te bespeuren van grotere bedrijven die e-commerce stores laten bouwen, naar kleinere spelers die dat autonoom willen doen”, vertelt Selo Aksapli, zaakvoerder bij DigiFist. “Dat is hoe het e-commerce verhaal zich vandaag ontwikkelt: meer en meer kleine entiteiten die zelfredzaam en flexibel zijn, maar de nood voelen aan tools die hun groei kunnen ondersteunen en faciliteren. ‘Iedereen is klant, iedereen is bedrijf’, vat de huidige en de toekomstige stand van zaken in de e-commerce mooi samen.”



Bron 

17/05/2022