Ecommerce Europe Trustmark | BeCommerce

Cross-border Ecommerce

BeCommerce Keurmerk


Ratings & Reviews


Ecommerce Europe Trustmark


Veiligheidsscan

Samen met Ecommerce Europe lanceert BeCommerce het Ecommerce Europe Trustmark. Ecommerce Europe vertegenwoordigt meer dan 100.000 webwinkels waarvan er meer dan 10.000 een nationaal vertrouwenskeurmerk dragen zoals het BeCommerce Keurmerk.

Het Ecommerce Europe Trustmark is uitsluitend verkrijgbaar voor onze leden en wordt nu gratis aangeboden.

Odoo • Tekst en afbeelding


Waarvoor staat het Ecommerce Europe Trustmark?

De belangrijkste doelstelling van dit vertrouwenskeurmerk is om de consument meer vertrouwen te geven in internationale online aankopen. We kunnen het vertrouwen van de consument met het Ecommerce Europe Trustmark stimuleren dankzij:

  • Een gemeenschappelijke set van regels in alle landen
  • Duidelijke communicatie over de gedragscode
  • Een betere bescherming van consumenten en handelaars
  • Een Europese klachtendienst voor de behandeling van geschillen


Meer dan 10.000 gecertificeerde webwinkels in Europa

Momenteel zijn in Europa 10.000+ webwinkels gecertificeerd door een nationale organisatie waardoor ze naast het keurmerk van de respectievelijke nationale organisatie ook het Ecommerce Europe Trustmark mogen dragen.


Welke webwinkels mogen het Ecommerce Europe Trustmark dragen?

Gecertificeerde leden van BeCommerce zijn automatisch in overeenstemming met de regels van het Ecommerce Europe Trustmark en mogen dit toevoegen aan hun webwinkel naast het BeCommerce Keurmerk.


Wens je het logo van Ecommerce Europe te ontvangen?

Het Ecommerce Europe logo kan je downloaden via jouw account op onze website. Je kan tevens een mailtje sturen naar label@becommerce.be.

Heb je geen inloggegevens? Word lid van BeCommerce en profiteer ook van de voordelen van het Ecommerce Europe Trustmark.