Networking events

  Becommerce organiseert een reeks evenementen: networking events, workshops en het e-commerce-evenement bij uitstek voor de BeNeLux: de BeCommerce Awards.

Onze networking events staan open voor iedereen die wat meer wil bijleren over de e-commercesector. Ben je lid? Ben je partner? Of ben je gewoonweg geïnteresseerd in e-commerce? Dan verwelkomen we jou met plezier op ons volgende evenement!

Workshops worden exclusief voor BeCommerce leden en partners georganiseerd. Ben je lid of partner van BeCommerce en wil je graag kennis opdoen tijdens een leerzame en unieke workshop? Dan zien we jou graag tijdens onze volgende workshop!

De BeCommerce Awards zijn het belangrijkste evenement van het jaar. Ze zijn een geweldige manier om jouw bedrijf in de kijker te zetten, jouw team te erkennen en te bedanken, de naambekendheid van jouw bedrijf een boost te geven. Webshops die via e-commerce-activiteiten producten en/of diensten verkopen op de Belgische markt of toeleveranciers die in de e-commercesector actief zijn, kunnen deelnemen aan de wedstrijd om een of meerdere Awards mee naar huis te nemen. Na de wedstrijd vindt het prestigieuze Awards Gala plaats waar iedereen aan kan deelnemen. Is je interesse geprikkeld? Schrijf je dan in voor de BeCommerce Awards!


Aankomende events  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

The BeCommerce Awards

De webshop die de beste resultaten van respectievelijk de jury én het publiek krijgt, is de grote winnaar van het evenement.

Lees meer

Vorige events  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Cross-border Summit 2019

From Option to Necessity: Expanding E-commerce Across Different Markets

Lees meer

Sponsors

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo


Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo