Ezyshop | BeCommerce

JOUW WEBSHOP STARTEN? JOUW ECOMMERCE OPTIMALISEREN?   

Geniet van gratis coaching* door onze e-commerce expert  

Ezyshop is een project van BeCommerce, de vzw die de Belgische e-commerce sector vertegenwoordigt, dankzij de steun van Mastercard en bol.com. Wij helpen micro- en kleine ondernemingen met de opstart van een webshop en de verdere ontwikkeling van hun e-commerce activiteiten. Onze business coach staat klaar om je te helpen met een business plan en jouw prangende e-commerce vragen. Boek eenvoudig een introductiegesprek van 30 minuten: we bekijken samen hoe we je op weg kunnen helpen!

Wat kan je verwachten?

In het introductiegesprek bekijken we jouw actuele situatie en stellen we een plan van aanpak voor. We zoeken een antwoord op vragen als:

✔️ Wie is je klant?
✔️ Waarom zou je klant bij jou kopen?
✔️ Via welke kanalen sta je in contact met je klant?
✔️ Wat zijn je belangrijkste kosten?
✔️ Welke uitdagingen zijn uniek voor jouw webshop?

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak.

Boek een introductiegesprek

Coaching workshops

Tijdens je introductiegesprek bekijken we jouw specifieke uitdagingen en zoeken we samen naar oplossingen. Dankzij onze partners Mastercard en bol.com kunnen we je tot 3 uur gratis coaching aanbieden. Een paar voorbeelden van typische coachingsessies:

One-page business plan

Aan de hand van een aantal gerichte vragen, helpen we je een krachtig business plan op te stellen.

Webshop quickscan

Onze expert bekijkt je bestaande webshop of webshop in opbouw en geeft je concrete verbetertips.

Customer journey

We lopen samen doorheen het typische aankoopproces van je klant, de rol die je webshop daarin speelt en hoe je in elke fase best kan communiceren.

Stel je vraag

Heb je één specifieke vraag rond ecommerce? Ben je nog niet toe aan een coaching gesprek? Stuur ons een berichtje en we bekijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Bedankt voor je vraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wie zijn wij?

Ezyshop is een initiatief van BeCommerce, dankzij de steun van Mastercard en bol.com, om de Belgische micro- en kleine ondernemingen te steunen in hun transitie naar digitale handel. In het kader van Ezyshop, biedt BeCommerce aan alle deelnemers gratis e-commerce gidsen, coaching sessies en BeCommerce lidmaatschap aan.


* zie onze actievoorwaarden