Ezyshop main page | BeCommerce

JOUW EIGEN WEBSHOP?

PROFITEER GRATIS VAN ONZE EXPERTISE*

Ezyshop is een project van BeCommerce, de vzw die de Belgische e-commerce sector vertegenwoordigt. Wij helpen micro- en kleine ondernemers met de opstart van een webshop. We bieden daarvoor gratis een aantal verschillende tools aan, waaruit je zelf kan kiezen welke je nodig hebt om jouw webshop te starten.

E-commerce praktische gids

Een digitale gids, waarin je een antwoord vindt op de meest gestelde vragen rond het opstarten van een webshop. Advies van een neutrale partij, in een simpel visueel formaat.

Download de gids > 

E-commerce coaching

Coaching door onze expert over je business plan of andere prangende vragen over online verkopen. Boek een introductiegesprek van 15 minuten en we kijken samen wat je nodig hebt. 

Boek je introductiegesprek > 

BeCommerce lidmaatschap

Toegang tot alle kennis van BeCommerce en ons uitgebreid netwerk van ondernemers en experten uit de Belgische e-commerce sector. Ezyshop geeft je een jaar lidmaatschap cadeau.

Boek een infosessie > 

Sayl Retail proefperiode

Tool om je webshop gemakkelijk te bouwen, zonder technische kennis. Ezyshop geeft je een full-option proefperiode van 2 maanden, inclusief tool voor e-mailmarketing.

Begin nu te bouwen > 

DOWNLOAD DE PRAKTISCHE GIDS

De snelste manier om aan de slag te gaan is onze-commerce praktische gids. Vul onderstaand formulier in en we sturen je de gids en extra informatie over de andere voordelen van Ezyshop.    

WIE ZIJN WIJ?

Ezyshop is een initiatief van BeCommerce, Mastercard en bol.com om de Belgische ondernemingen te steunen in deze uitdagende tijden. Onze missie is om zo veel mogelijk kleine handelaars een gratis en gebruiksvriendelijke manier te bieden om een eigen webshop te starten.


* Zie onze actievoorwaarden