Ezyshop - LP ads coaching focus | BeCommerce


JOUW EIGEN WEBSHOP?

PROFITEER GRATIS VAN ONZE EXPERTISE*

Ezyshop is een project van BeCommerce, de vzw die de Belgische e-commerce sector vertegenwoordigt. Wij helpen micro- en kleine ondernemers met de opstart van een webshop. Onze business coach staat klaar om je te helpen met je business plan en prangende e-commerce vragen. Boek eenvoudig een introductiegesprek van 15 minuten en we kijken samen hoe we je op weg kunnen helpen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In het introductiegesprek bekijken we wat jouw situatie is en gaan dan, als je dat wilt, verder aan de slag met je business plan. We zoeken een antwoord op vragen als:

  • Wie is je klant?

  • Waarom zou je klant bij jou kopen?

  • Via welke kanalen sta je in contact met je klant?

  • Wat zijn je belangrijkste kosten?

  • Welke uitdagingen zijn uniek voor jouw webshop?

Lijkt je dat interessant? Maak snel een afspraak.

Boek een afspraak met onze business coach

BIJKOMENDE VOORDELEN


Deze gratis coaching sessies zijn een onderdeel van een groter aanbod. Als je deelneemt aan het Ezyshop project, heb je ook recht op extra voordelen. Kies zelf wat je nodig hebt voor jouw webshop

Praktische e-commerce gids

Wacht je liever niet op een gesprek met onze coach, maar wil je meteen aan de slag? Onze praktische e-commerce gids beantwoordt de meest gestelde vragen over webshops.

Download de gids > 

BeCommerce membership

Heb je graag toegang tot al onze kennis en ons uitgebreid netwerk binnen de wereld van de Belgische e-commerce? Dankzij Ezyshop krijg je een jaar lidmaatschap cadeau.

Boek een afspraak voor meer info >

Sayl Retail proefperiode

Op zoek naar een tool om je webshop te bouwen? Ezyshop geeft je een gratis full-option proefperiode van twee maanden bij Sayl Retail, inclusief een tool voor emailmarketing

Begin nu te bouwen >

WIE ZIJN WIJ?

Ezyshop is een initiatief van BeCommerce, Mastercard en bol.com om de Belgische ondernemingen te steunen in deze uitdagende tijden. Onze missie is om zo veel mogelijk kleine handelaars een gratis en gebruiksvriendelijke manier te bieden om een eigen webshop te starten.


* Zie onze actievoorwaarden