Ezyshop - LP deepdive 3 - marketplaces | BeCommerce


EZYSHOP MARKTPLAATSEN DEEPDIVE

PROFITEER GRATIS VAN ONZE EXPERTISE*

Ezyshop is een project van BeCommerce, de vzw die de Belgische e-commerce sector vertegenwoordigt. Wij helpen micro- en kleine ondernemers met de opstart van een webshop. In onze marktplaatsen deepdive, vind je een antwoord op de meest gestelde vragen rond verkopen via marktplaatsen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In deze gids verzamelen we onze jarenlange e-commerce expertise en beantwoorden we vragen als:

  • Is het een goed idee om op een marktplaats te verkopen?

  • Hoe zorg je dat je producten gevonden worden?

  • Welke zijn de belangrijkste marktplaatsen?

  • Kan je zelf een marktplaats bouwen? 

Zijn dat vragen waar jij mee worstelt? Vul het formulier in om de marktplaatsen deepdive te downloaden.

BIJKOMENDE VOORDELEN


Deze gratis deepdive is onderdeel van een groter aanbod. Als je deelneemt aan het Ezyshop project, heb je ook recht op extra voordelen. Kies zelf wat je nodig hebt voor jouw webshop.

Gratis coaching call

Heb je de gids helemaal doorgelezen, maar zit je nog steeds met vragen? Onze business coach helpt je met het uitwerken van jouw business plan en jouw unieke uitdagingen.

Boek een introductiegesprek > 

BeCommerce membership

Heb je graag toegang tot al onze kennis en ons uitgebreid netwerk binnen de wereld van de Belgische e-commerce? Dankzij Ezyshop krijg je een jaar lidmaatschap cadeau.

Boek een afspraak voor meer info >

Sayl Retail proefperiode

Op zoek naar een tool om je webshop te bouwen? Ezyshop geeft je een gratis full-option proefperiode van twee maanden bij Sayl Retail, inclusief een tool voor emailmarketing.

Begin nu te bouwen >

Andere e-commerce gidsen

Zoek je nog extra informatie over andere onderwerpen of wil je één praktisch overzicht voor je starten van je webshop? Bekijk dan zeker ook onze andere gidsen. 

Deepdive operations > 
Deepdive marketing > 
Praktische e-commerce gids > 

WIE ZIJN WIJ?

Ezyshop is een initiatief van BeCommerce, Mastercard en bol.com om de Belgische ondernemingen te steunen in deze uitdagende tijden. Onze missie is om zo veel mogelijk kleine handelaars een gratis en gebruiksvriendelijke manier te bieden om een eigen webshop te starten.


* Zie onze actievoorwaarden