BCNL2_ART4 | BeCommerce

Telenet gaat gekoppelde mailboxen aanbiedenGeconfronteerd met de toename van e-commerce en het probleem van mislukte leveringen wanneer consumenten niet thuis zijn, biedt de operator een connected oplossing aan.

                

Geconfronteerd met de toename van e-commerce en het probleem van mislukte leveringen wanneer consumenten niet thuis zijn, biedt de operator een connected oplossing aan.

 

In deze post-pandemische periode merkt Telenet op dat "we opnieuw minder vaak thuis zijn wanneer de bezorger langskomt, zodat het aantal mislukte pogingen om pakjes af te leveren de pan uit rijst. Als gevolg daarvan besloot de exploitant een "connected mailbox"-dienst te lanceren. "Het is een gesloten doos ter grootte van twee gestapelde dozen, die voor uw voordeur moet worden geplaatst," aldus het persbericht. "De doos kan pakketten bevatten met een maximale afmeting van 55 x 35 x 39 cm," zei de exploitant. Wat de veiligheid betreft, wordt hij aan de voorkant van het gebouw of in de grond bevestigd en beschermt hij door zijn stalen constructie tegen inbreuken.


Bron 

23/06/2022