BCNL2_NL | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Amazon Fashion lanceert "Probeer voordat je koopt"-aanbieding in Frankrijk, Italië en Spanje

De Amerikaanse onlinereus lanceert op 14 oktober zijn "Try Before You Buy"-aanbieding op de Franse, Italiaanse en Spaanse markt. Een "Try Now Pay Later"-aanbieding die is voorbehouden aan Prime-abonnees van Amazon.co.uk, en die eerder werd ingezet op de Amerikaanse, Britse, Japanse en Duitse markt.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ORTA IS BESTE WEBSHOP, SMARTPHOTO HEEFT BESTE CAMPAGNE


Op woensdagavond 13 oktober heeft BeCommerce, de Belgische vereniging voor de e-commerce, met ondersteuning van PostNL voor de zestiende keer de BeCommerce Awards uitgereikt aan de beste webshops die actief zijn in België. Grote winnaar onder de webwinkels die zich dit jaar inschreven, was Orta, dat de prestigieuze BeCommerce Award 2021 in de wacht sleepte.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

In welk Europees land koopt men het meest online?


Onmiskenbaar gekenmerkt door de Covid-19 pandemie, hebben de jaren 2020 en 2021 de e-handel een steeds grotere rol in de consumentengewoonten zien spelen. En in dit opzicht zijn de Britten de Europeanen die het meest vertrouwd zijn met onlinehandel, vóór de Nederlanders.

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Meer files dan voor de pandemie, de schuld van e-commerce


De files op onze wegen zijn terug. Het zijn niet alleen de werknemers die weer op kantoor zijn, zelfs gedeeltelijk, en de schoolkinderen die voor deze opstopping verantwoordelijk zijn, maar ook de elektronische handel. Hier zijn wat verklaringen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Coolblue zet beursgang in de ijskast: heeft webwinkel kans nu voorgoed verkeken? En welke gevolgen heeft dat?


Coolblue zelf noemt tegenvallende marktomstandigheden als oorzaak. Maar dat excuus wordt vrijwel altijd uit de kast gehaald als bedrijven hun beursgang afblazen. Soms terecht, soms onterecht.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

E-commerce, een Belgisch probleem van concurrentievermogen?


Om de federale begroting voor 2022 gisteren tijdig te kunnen indienen, moesten sommige kwesties onder het tapijt worden geveegd. Een daarvan was de kwestie van nachtwerk voor onlinebedrijven. De SP en de liberale partijen zijn er niet in geslaagd overeenstemming te bereiken over deze kwestie

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Reizen, e-commerce: nieuws over consumentenrecht


Het Europees Consumentencentrum (ECC) in Luxemburg bereidt de Europese week van het consumentenrecht voor. Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 oktober zullen juridische kwesties in verband met onlineplatforms en reizen in tijden van Covid-19 worden besproken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

4-daagse werkweek, langdurig zieken: wat staat u te wachten bij de hervorming van de arbeidsmarkt

De Vivaldi regering heeft dinsdag de hoofdlijnen van haar begroting bekendgemaakt. Ook op andere gebieden, waaronder de arbeidsmarkt, werden veranderingen aangekondigd, waarvan sommige hun weerga niet kennen. Dit is wat er voor de werknemer zal veranderen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Geen akkoord over nachtarbeid in e-commerce

De federale regering heeft geen akkoord bereikt over de versoepeling van de nachtarbeid in de e-commerce. Er komt wel verder overleg tussen een groep ministers, waaronder de premier, en de sociale partners.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

“Corona heeft PayPal drie jaar vooruitgestuwd”


PayPal is als een van dé winnaars uit de coronacrisis gekomen. Met de recent gelanceerde app hoopt de betaaldienst een nog prominentere plek in het dagelijkse leven van zijn gebruikers te veroveren. Een gesprek met Joachim Goyvaerts, directeur PayPal Benelux en Ierland, over QR-codes, Bitcoin en onze nieuwe betaalgewoonten.