BCNL4_ART8 | BeCommerce

FoodLux, pionier van e-commerce in LuxemburgGuillaume Saussez brengt verslag uit over e-commerce. Zijn bedrijf FoodLux, dat aan huis levert, wil tegen 2022 heel Luxemburg bestrijken.

Guillaume Saussez, we kennen je als de baas van ShootLux.


 

Guillaume Saussez brengt verslag uit over e-commerce. Zijn bedrijf FoodLux, dat aan huis levert, wil tegen 2022 heel Luxemburg bestrijken.

Guillaume Saussez, we kennen je als de baas van ShootLux. Sinds een jaar beheert u ook FoodLux, een website voor thuisbezorging. We zijn al heel tevreden, we bedienen nog niet de hele provincie Luxemburg, maar het project werkt. Klanten bestellen elke week. Ons doel is om meerdere keren per week in de hele provincie te bezorgen. Op dit moment zijn het zestien gemeenten, het hele zuiden van Luxemburg. Werkte het beter tijdens de opsluiting?

Er waren geen grote verschillen. FoodLux was niet echt actief tijdens de lockdown, we hadden het graag gewild. We zijn in oktober begonnen. In de zomer werkt het iets minder goed. FoodLux is ontstaan omdat uw core business, evenementen, was weggevallen bij Covid? Dat klopt, maar ShootLux doet niet alleen evenementen, we hadden ook veel communicatie/marketing werk te doen voor de handelaren.

Bron 

12/11/2021