Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  Ticketmaster neemt Tickethour over

  Ticketmaster, deel van Live Nation Entertainment, neemt Tickethour over, bedrijf gespecialiseerd in tickets voor sportevenementen. Met deze overnamen neemt Ticketmaster de marktleiderpositie in de verkoop van sporttickets, waaronder Premier League clubs, Rugby Football Union, Wimbledon, De Copa America, NFL, NBA en NHL.

  Lees meer

  Amazon test bezorgdrones in VK

  Na rood licht in de VS, verplaats Amazon zijn test met bezorgdrones naar Engeland. Amazon wil met drones pakketjes gaan bezorgen binnen een tijd van 30 minuten. 

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  Belgische e-commerce breekt records: bijna 2,3 miljard euro uitgegeven tijdens het eerste kwartaal van 2016

  Brussel, 8 juni 2016 – We starten het jaar met alweer een nieuw record voor het online shoppen: de Belgische consument spendeert 2,3 miljard euro online gedurende het eerste kwartaal van 2016. Dat is een stijging van maar liefst 9 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vooral de categorieën Toys, Consumer Electronics en Media & Entertainment kunnen een mooie groei voorleggen in aantal online aankopen in vergelijking met het eerste kwartaal van 2015. Deze resultaten kunnen we afleiden uit cijfers van de BeCommerce Market Monitor, een onderzoek dat uitgevoerd wordt door GfK voor BeCommerce, met de steun van PostNL, Google en Worldline.

  Lees meer

  De beste webshops van Belgiƫ bekroond tijdens de BeCommerce Awards

  Brussel, 20 mei 2016 – Gisteren vond de 11e uitreiking van de BeCommerce Awards plaats in het bijzijn van meer dan 300 professionals uit de sector. Deze awards worden toegekend door de Belgische vereniging van online handelaars aan de beste webshops van België. Van de 135 webwinkels die zich dit jaar ingeschreven hebben, werd Vente-Exclusive.com op het einde van de avond verkozen tot de grote favoriet en ging de webshop naar huis met de prestigieuze BeCommerce Overall Award. De beste Belgische online winkel van 2016 krijgt dan ook de kans om BeCommerce te vertegenwoordigen tijdens de Europese E-Commerce Awards, die tussen 30 mei en 1 juni worden uitgereikt in Barcelona.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce 10th anniversary