BeCommerce in de pers

Bekijk alle nieuwsberichten


  5 tips om milieubewust online te shoppen

  -

  Bestel jij sinds de opkomst van online shopping alles vanuit je luie zetel? Niets mis mee, want je bespaart een hoop tijd en moeite. Alleen kan jouw shopgedrag onbewust negatieve gevolgen hebben op het milieu.

  Lees meer

  Omzet e-commerce daalde in Walloniƫ met 6% in eerste kwartaal

  -

  De Belgische consumenten gaven in eerste kwartaal van 2019 online net geen 3 miljard euro uit (2,95 miljard). Dat is 8% meer dan een jaar eerder. Terwijl in Vlaanderen de omzet van de e-commerce in het eerste kwartaal van dit jaar fors groeide, was er tegen de trend in een omzetdaling in Wallonië en Brussel.

  Lees meer

Persberichten

Bekijk alle persberichten van BeCommerce


  Belgen gaven in eerste kwartaal van 2019 al 2,95 miljard euro uit online

  -

  Groei van 8% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar

  Brussel, 13 juni 2019 – E-commerce in België blijft gestaag groeien: het aantal online uitgaven en het gespendeerde bedrag stijgen voor het 5de jaar op een rij. Zo rapporteren de kwartaalcijfers uit de BeCommerce Market Monitor, hét marktonderzoek besteld door BeCommerce, uitgevoerd door GfK met de steun van PostNL en Google. In het eerste kwartaal van 2019 nam het aantal online aankopen toe tot 27,1 miljoen, een forse stijging van 18% in vergelijking met dezelfde periode in 2018. De Belg gaf ook 8% meer uit online. Met 2,95 miljard euro blijft het totale gespendeerde bedrag net onder de magische grens van 3 miljard. “In 2019 shopten al 7,3 miljoen Belgen online. Dit en andere cijfers van de BeCommerce Market Monitor tonen duidelijk dat het belang van online winkelen steeds blijft toenemen. Het is nu zelfs goed voor zo’n 20 procent van de totale markt in uitgaven”, zegt Sofie Geeroms, Managing Director van BeCommerce

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
Testimonials BeCommerce Mobile Summit 2018