Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  BeCommerce B2B Summit - Sioen Industries

  According to Belgian Cowboys, Belgium is number 5 B2B ecommerce country with 47% penetration following the number 1 U.S. (64%), number 2 The Netherlands (52%), number 3 U.K. (50%) and number 4 Germany (47%). Because of this special position and a very deep market wish, BeCommerce will organize for the first time the BeCommerce B2B Summit on 26.04.2017. 

  Lees meer

  Deliveroo for business

  Deliveroo het snelgroeiende on-demand food delivery bedrijf, heeft in België sinds September een omzetgroei van maar liefst 84% genoteerd voor maaltijden die op kantoor besteld worden.

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  Nieuw record: Belgen kopen voor meer dan 9 miljard euro online in 2016

  E-commerce kent geen grenzen en blijft ook in 2016 verder groeien. Er werd meer dan 9 miljard euro online gespendeerd in het afgelopen jaar, een nieuw record voor de Belgische online handel.

  Brussel, 14 maart 2017 – Online winkelen deed het nog nooit beter in België. Een toename van 10 procent zorgde ervoor dat er net geen 9,1 miljard euro online gespendeerd werd in 2016. Dit vertaalt zich naar 85 miljoen online aankopen en 8,4 miljoen Belgen die online winkelen. De populairste categorie in 2016 was overduidelijk “vliegtuigtickets en accommodatie (niet in pakket)” met 85% van de uitgaven binnen deze categorie die online gebeuren. Deze resultaten kunnen we afleiden uit cijfers van de BeCommerce Market Monitor, een onderzoek dat uitgevoerd wordt door GfK voor BeCommerce, met de steun van PostNL, Google en Worldline. 

  Lees meer

  Chocolade en bloemen ook bij online shoppers populair als Valentijnscadeau

  Brussel, 14 februari 2017- Het is Valentijn, en dat is niet alleen te merken in het straatbeeld, maar ook bij de online webwinkels van België. Uit onderzoek blijkt dat de verkoop van geschenken op het internet vlak voor Valentijn een duidelijke piek kent. Ook gespecialiseerde datingwebsites zijn drukbezocht in de periode rond 14 februari.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017