Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  Nieuwe Europese verordening voor grensoverschrijdend pakketvervoer

  De Europese Commissie wil dat het voor consumenten makkelijker wordt om online producten in andere Europese landen te kopen. Daarom is er een verordening vastgesteld om de tarieven van grensoverschrijdend pakketvervoer transparanter te maken voor consumenten en bedrijven. Deze verordening is in werking getreden.

  Lees meer

  EU countries face deep digital development gap: 2018 survey

  Europe is getting more wired but southern and eastern states are still far less connected than peers to the north, survey shows. Europe as a whole remains far less wired than trading rivals such as Canada, Japan or Australia, according to an annual EU survey of connectivity released today.

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  NewPharma uitgeroepen tot beste Belgische webshop tijdens de 13de BeCommerce Awards

  Op 17 mei reikte BeCommerce, de Belgische vereniging voor de e-commerce, voor de dertiende keer de BeCommerce Awards uit aan de beste webshops die actief zijn in België. Grote winnaar onder de 52 webwinkels die zich dit jaar inschreven was NewPharma dat de prestigieuze BeCommerce Overall Award – de prijs voor de beste webshop in alle categorieën - in de wacht sleepte.

  Lees meer

  BeCommerce maakt de genomineerden voor de BeCommerce Awards 2018 bekend

  Voor de 13de editie van de BeCommerce Awards legt de jury de lat hoog. Er waait een frisse wind in de wereld van de Belgische e-Commerce. De recent nieuw samengestelde vakjury heeft 19 genomineerden weerhouden uit de vele kandidaturen. België lijkt vandaag een heuse inhaalbeweging te maken in digitale ambitie en initiatieven.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017