Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  Google en Carrefour gaan online verse voeding verkopen

  Google en Carrefour hebben een deal gesloten over de online verkoop van verse voeding. Volgens de supermarktketen vormt de samenwerking een wereldwijde primeur, omdat voor het eerst verse voeding aan de man gebracht zal worden via de platformen van de internetgigant. Volgens een mededeling van Carrefour wordt de dienst begin 2019 beschikbaar in Frankrijk. 

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  NewPharma uitgeroepen tot beste Belgische webshop tijdens de 13de BeCommerce Awards

  Op 17 mei reikte BeCommerce, de Belgische vereniging voor de e-commerce, voor de dertiende keer de BeCommerce Awards uit aan de beste webshops die actief zijn in België. Grote winnaar onder de 52 webwinkels die zich dit jaar inschreven was NewPharma dat de prestigieuze BeCommerce Overall Award – de prijs voor de beste webshop in alle categorieën - in de wacht sleepte.

  Lees meer

  BeCommerce maakt de genomineerden voor de BeCommerce Awards 2018 bekend

  Voor de 13de editie van de BeCommerce Awards legt de jury de lat hoog. Er waait een frisse wind in de wereld van de Belgische e-Commerce. De recent nieuw samengestelde vakjury heeft 19 genomineerden weerhouden uit de vele kandidaturen. België lijkt vandaag een heuse inhaalbeweging te maken in digitale ambitie en initiatieven.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017