• BeCommerce Awards 2014

  Op donderdag 15 mei 's avonds vindt de 9de editie van de BeCommerce Awards plaats in het Koloniënpaleis te Tervuren. Reserveer uw plaats voor de Gala Avond nu!
  Reserveer uw plaats hier

 • BeCommerce Awards 2014

  Op donderdag 15 mei 2014 worden voor de negende keer de BeCommerce Awards uitgereikt in het Koloniënpaleis van Tervuren.
  Nu aanmelden!

 • Welkom!

  Zoek je informatie over kopen van producten en diensten via internet of op afstand? Dan ben je op het juiste adres. BeCommerce wil je immers leuke en interessante shopping- ervaringen garanderen door je goed in te lichten en door handige tips en links te bieden.
  Zoek je een betrouwbare webwinkel?

 • Kwaliteitslabel

  Het BeCommerce kwaliteitslabel is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het BeCommerce kwaliteitslabel toont aan dat uw bedrijf de BeCommerce Label Code respecteert en dat uw e-commerce site gecertificeerd werd door een onafhankelijke organisatie, met name Bureau Veritas.
  Meer info

 • Wat zijn business partners?

  Business partners van BeCommerce zijn geselecteerde toeleveranciers of dienstverleners van webwinkels in België. Business partners zijn dé preferred suppliers van de e-commerce sector.
  Meer info

BeCommerce voor…

dummy-210-145

Leden

Alle bedrijven die hun omzet realiseren door de verkoop op afstand van producten of diensten aan consumenten kunnen het lidmaatschap van BeCommerce aanvragen.
Meer info →

dummy-210-145

Business partners

Alle bedrijven die niet zelf als distance seller actief zijn, maar die wel een duidelijke betrokkenheid hebben met e-commerce, kunnen partner worden van BeCommerce. Meer info →

dummy-210-145

Consumenten

Met het BeCommerce Kwaliteitslabel laten ondernemers die verkopen op afstand zien dat zij consumenten een betrouwbare manier van online winkelen bieden. Meer info →

BeCommerce Nieuwtjes

DPD BELUX viert 20e verjaardag van het DPD netwerk in België en Luxemburg

DPD BELUX viert dit jaar haar 20e verjaardag sinds de start van de pakketdienst voor ondernemingen en consumenten in België en Luxemburg. Deze mijlpaal wordt gevierd met positieve cijfers die DPD BELUX in 2013 neerzette. In 2013 verstuurde DPD BELUX bijna 9,5 (9.458.000) miljoen pakketten: Dat is 13% meer dan in 2012. Toen werden er 8.367.000 pakketten verstuurd. DPD BELUX verwacht in 2014 zijn omzet met 15% te verhogen. Twintig jaar geleden, januari 1994, startte DPD met het aanbieden van zijn logistieke oplossingen in België en Luxemburg.

Lees meer

Bekijk alle nieuwsberichten

Heeft u als consument vragen of klachten?

complaints

Consumenten kunnen via de website van BeCommerce.be juridische vragen stellen. Heb je een probleem met een webwinkel? Laat het ons weten via de website.

Stel een vraag Meld een klacht

Schrijf je in voor de Becommerce