BeCommerce in de pers

Bekijk alle nieuwsberichten


  We shoppen vaker online, maar durven pakjes niet bij de buren laten leveren

  -

  Online shoppen wordt steeds populairder in België. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van sectorvereniging BeCommerce. Ondanks de groei loopt ons land op veel vlakken wel nog steeds achter op de rest van Europa. Zo durven we veel minder snel onze smartphone te gebruiken voor online aankopen. We zijn ook minder geneigd om pakjes bij de buren te laten leveren.

  Lees meer

  Belg blijft bang voor online shoppen

  -

  Online shoppen wordt steeds populairder in België, blijkt uit een onderzoek in opdracht van sectorvereniging BeCommerce. Maar ondanks de groei loopt ons land op veel vlakken wel nog steeds achter op de rest van Europa. Zo durven we veel minder snel onze smartphone te gebruiken voor online aankopen.

  Lees meer

Persberichten

Bekijk alle persberichten van BeCommerce


  2018 absoluut recordjaar voor e-commerce in Belgiƫ: Belgen spenderen 10,67 miljard euro online

  -

  Belg shopt voor half miljard euro meer online dan in 2017 volgens Becommerce Market Monitor


  Brussel, 13 maart 2019 – De Belgische e-commerce brak alle records in 2018, dat blijkt uit de BeCommerce Market Monitor. Vorig jaar gaf de Belgische shopper 10,67 miljard euro uit online, een half miljard euro meer dan in 2017. “De Belg gaat ook frequenter online shoppen. Vorig jaar ging de Belg gemiddeld 11,6 keer online shoppen en dat voor een gemiddeld totaalbedrag van 1273 euro”, stelt Sofie Geeroms, Managing Director van BeCommerce.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
Testimonials BeCommerce Mobile Summit 2018