Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  Hoe bescherm je jezelf tegen oplichting op online verkoopssites?

  Brussel, 16 oktober 2017 – BeCommerce, de Belgische vereniging van webwinkels en digital commerce spelers, herinnert – na publicatie van het jaarlijks rapport van de Economische Inspectie – dat het belangrijk is te controleren of een webshop houder is van het BeCommerce label voordat u aankopen doet. Het label is de garantie van de bescherming van de consument. In geval van niet-naleving van het reglement door de houder van het label kan de consument een klacht indienen bij BeCommerce. Zo ontving de vereniging 368 klachten van januari tot september 2017.

  Dit BeCommerce label, dat in 2005 in samenwerking met Test-Aankoop werd ontwikkeld, biedt consumenten een veilige en kwaliteitsvolle online winkelervaring.

   

  Lees meer

  Amazon richt pijlen op financiële diensten

  E-commercereus Amazon stoomt zich klaar voor een offensief op de Europese betaal- en verzekeringsmarkt. Dat blijkt uit jobadvertenties. De internetgigant wil zijn betaaloplossing Amazon Pay in Europa bekender maken bij het grote publiek en zo de concurrentie aangaan met Apple Pay en Android Pay.

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  European Parliament’s Report on ePrivacy not in line with business realities, may put EU businesses at risk and hamper innovation

  Brussels, 19 October 2017 - Ecommerce Europe regrets today’s adoption of the European Parliament’s LIBE Report on the ePrivacy Regulation. The Report may negatively impact European online merchants’ business models and consumers’ online shopping experience significantly. Moreover, the Report does not take sufficiently into account the crucial role that electronic communications and data-driven marketing play in modern e-commerce.

  Lees meer

  Hoe bescherm je jezelf tegen oplichting op online verkoopssites?

  Brussel, 16 oktober 2017 – Een consument op twee vertrouwt op het BeCommerce label om veilig online te shoppen. BeCommerce, de Belgische vereniging van webwinkels en digital commerce spelers, herinnert – na publicatie van het jaarlijks rapport van de Economische Inspectie – dat het belangrijk is te controleren of een webshop houder is van het BeCommerce label voordat u aankopen doet. Het label is de garantie van de bescherming van de consument. In geval van niet-naleving van het reglement door de houder van het label kan de consument een klacht indienen bij BeCommerce. Zo ontving de vereniging 368 klachten van januari tot september 2017. 

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017