BeCommerce in de pers

Bekijk alle nieuwsberichten


  Veepee uitgeroepen tot beste Belgische webshop 2019

  -

  Veepee is verkozen tot de beste webwinkel van België. Het voormalige Vente-Exclusive.com kreeg de BeCommerce Award 2019 voor zijn sterk alternatief op e-commerce marketplaces en zijn bewezen staat van dienst in de e-commerce sector. Andere grote winnaars zijn Lidl, dat voor zijn Simpl-dienst maar liefst drie prijzen wegkaapte, en Kazidomi die zowel de Start-up award als de Special Jury Award in de wacht sleepte.

  Lees meer

  Veepee, beste Belgische webshop

  -

  GROTE WINNAAR ONDER DE 40 WEBWINKELS DIE ZICH DIT JAAR INSCHREVEN WAS VEEPEE, DAT DE PRESTIGIEUZE BECOMMERCE AWARD 2019 IN DE WACHT SLEEPTE.

  De BeCommerce Award bekroonde vanavond Veepee, het voormalige Vente-Exclusive.com, als beste webwinkel van België. De genomineerden voor deze award zijn alle genomineerden voor de Special Public Award en de Special Jury Award. Deze vijf genomineerden werden vandaag geïnterviewd door de jury. Op basis van dit interview, heeft de jury de uiteindelijke winnaar verkozen. Uiteindelijk haalde Veepee het voor de andere genomineerden: Klium, myCar.be, Ethias, Kazidomi. Veepee werd beloond voor zijn sterk alternatief op e-commerce market places en zijn bewezen staat van dienst in de e-commerce sector.

  Lees meer

Persberichten

Bekijk alle persberichten van BeCommerce


  Veepee (voormalige Vente-Exclusive.com) uitgeroepen tot beste Belgische webshop tijdens 14de BeCommerce Awards

  -

  Duurzaamheid hoog op agenda bij awarduitreiking

  Brussel, 16 mei 2019 - Vanavond heeft BeCommerce, de Belgische vereniging voor de e-commerce, voor de veertiende keer de BeCommerce Awards uitgereikt aan de beste webshops die actief zijn in België. Grote winnaar onder de 40 webwinkels die zich dit jaar inschreven was Veepee, dat de prestigieuze BeCommerce Award 2019 in de wacht sleepte.

  Lees meer

  BeCommerce gaat voor de 14de keer op zoek naar beste webwinkels in Belgiƫ

  -

  Vakjury nomineert 16 webwinkels voor de BeCommerce Awards

  Brussel, 10 mei 2019 - De BeCommerce vakjury heeft vandaag de genomineerden voor de BeCommerce Awards 2019 bekendgemaakt. De jury selecteerde 16 finalisten uit de talloze webshops die zich voor deze 14e editie inschreven. Consumenten konden stemmen door een online enquête in te vullen waarin gepeild werd naar de kwaliteit en prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod, de service en gebruiksvriendelijkheid van de online spelers. De winnaar van dé BeCommerce Award zal uiteindelijk beslecht worden na interview door de jury op donderdag 16 mei. Daarnaast zal BeCommerce ook The Special Jury Award en The Special Public Award uitreiken.
  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
Testimonials BeCommerce Mobile Summit 2018