BeCommerce in de pers

Bekijk alle nieuwsberichten


  Veepee grote winnaar BeCommerce Awards

  -

  Op donderdag 16 mei heeft BeCommerce, de Belgische vereniging voor e-commerce, voor de veertiende keer de BeCommerce Awards uitgereikt aan de beste webshops die actief zijn in België. Grote winnaar onder de 40 webwinkels die zich dit jaar inschreven was Veepee, dat de prestigieuze BeCommerce Award 2019 in de wacht sleepte.

  Lees meer

  BeCommerce Awards maakt zijn genomineerden bekend

  -

  Op donderdag 16 mei 2019 worden voor de 14e keer de BeCommerce Awards uitgereikt in Dolce La Hulpe Brussels. De BeCommerce Awards zullen uitgereikt worden op basis van de stemmen van de jury (50%) en die van het publiek (50%). De twee partijen kiezen samen welke webshop welke prijs verdient. In totaal zijn er tien prijzen te winnen, waaronder de ‘Beste Start-up Webwinkel‘, de ‘Beste Cross-Border Webwinkel‘ en de ‘Meest duurzame Webwinkel‘. Het publiek kreeg tot 8 mei de kans om een online enquête in te vullen waarin gepeild werd naar de kwaliteit en prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod, de service en gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel.

  Lees meer

Persberichten

Bekijk alle persberichten van BeCommerce


  Veepee (voormalige Vente-Exclusive.com) uitgeroepen tot beste Belgische webshop tijdens 14de BeCommerce Awards

  -

  Duurzaamheid hoog op agenda bij awarduitreiking

  Brussel, 16 mei 2019 - Vanavond heeft BeCommerce, de Belgische vereniging voor de e-commerce, voor de veertiende keer de BeCommerce Awards uitgereikt aan de beste webshops die actief zijn in België. Grote winnaar onder de 40 webwinkels die zich dit jaar inschreven was Veepee, dat de prestigieuze BeCommerce Award 2019 in de wacht sleepte.

  Lees meer

  BeCommerce gaat voor de 14de keer op zoek naar beste webwinkels in Belgiƫ

  -

  Vakjury nomineert 16 webwinkels voor de BeCommerce Awards

  Brussel, 10 mei 2019 - De BeCommerce vakjury heeft vandaag de genomineerden voor de BeCommerce Awards 2019 bekendgemaakt. De jury selecteerde 16 finalisten uit de talloze webshops die zich voor deze 14e editie inschreven. Consumenten konden stemmen door een online enquête in te vullen waarin gepeild werd naar de kwaliteit en prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod, de service en gebruiksvriendelijkheid van de online spelers. De winnaar van dé BeCommerce Award zal uiteindelijk beslecht worden na interview door de jury op donderdag 16 mei. Daarnaast zal BeCommerce ook The Special Jury Award en The Special Public Award uitreiken.
  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
Testimonials BeCommerce Mobile Summit 2018