Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  H&M meest bezochte kledingswebshop wereldwijd

  Online marketingbedrijf SEMrush heeft haar jaarlijkse e-commerce rapport gepubliceerd. Onderdeel van het rapport is een lijst met de vijftig drukst bezochte webshops van modebedrijven wereldwijd. H&M komt dit jaar als winnaar uit de bus, op de voet gevolg door Asos en Zara.

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  Nieuw management aan het hoofd van BeCommerce

  Brussel, 31 januari 2018. Na zes jaar als managing director van de vereniging BeCommerce, gaat Carine Moitier een internationale uitdaging aan. Ze verlaat dan ook haar positie binnen BeCommerce. Sofie Geeroms zal de fakkel overnemen en de continui╠łteit in leiding van de vereniging van online handelaars en bedrijven actief op de digitale markt verzekeren

  Lees meer

  Al 7,35 miljard euro online gespendeerd in 2017

  Uit de meest recente cijfers van het derde kwartaal van BeCommerce Market Monitor 2017 blijkt dat er al 7,35 miljard euro online werd gespendeerd, een toename van 10 procent vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar en dit zowel in Vlaanderen als in Wallonie╠ł. De kaap van 10 miljard euro bestedingen lijkt nog steeds haalbaar, zeker gelet op het feit dat de einderjaarsaankopen niet werden verwerkt in deze studie.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017