Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  Europese Commissie eist transparantie in pakketbezorgsector

  Op een vergelijkingssite kan je binnenkort de tarieven van de meest gebruikte Europese pakketbezorgdiensten vergelijken. De Europese Commissie wil zowel consumenten als bedrijven meer informatie aanbieden over de prijzen en bezorgopties van de grensoverschrijdende bezorgdiensten.

  Lees meer

  Stijgende digitalisering brengt extra omzet voor afhaalpunten

  De krantenwinkel evolueert steeds meer naar een soort 'conveniencestore'. Naast het traditionele aanbod pers, tabak en kansspelen vinden klanten er een ruim assortiment andere producten en diensten. In de context van stijgende digitalisering is voor de dagbladhandel een belangrijke rol als afhaalpunt voor online gekochte pakjes weggelegd.

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  Nieuw management aan het hoofd van BeCommerce

  Brussel, 31 januari 2018. Na zes jaar als managing director van de vereniging BeCommerce, gaat Carine Moitier een internationale uitdaging aan. Ze verlaat dan ook haar positie binnen BeCommerce. Sofie Geeroms zal de fakkel overnemen en de continui╠łteit in leiding van de vereniging van online handelaars en bedrijven actief op de digitale markt verzekeren

  Lees meer

  Al 7,35 miljard euro online gespendeerd in 2017

  Uit de meest recente cijfers van het derde kwartaal van BeCommerce Market Monitor 2017 blijkt dat er al 7,35 miljard euro online werd gespendeerd, een toename van 10 procent vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar en dit zowel in Vlaanderen als in Wallonie╠ł. De kaap van 10 miljard euro bestedingen lijkt nog steeds haalbaar, zeker gelet op het feit dat de einderjaarsaankopen niet werden verwerkt in deze studie.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017