Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten


  BeShopping100 4e editie, vanaf nu verkrijgbaar

  De vierde editie van de BeShopping100 is verschenen. Voor de eerste keer wordt de Top100 van meest bezochte webshops door de Belgische consumenten een Top150. Ook de Top25 Cross-Border van Belgische webshops die het meest exporteren naar het buitenland wordt een Top50.

  Lees meer

  PSD2: eerst standaarden, dan toepassingen

  De nieuwe richtlijn voor betaaldiensten in Europa moet leiden tot meer innovatie en concurrentie in het betalingsverkeer. Dit betekent onder meer dat banken derde partijen (TPP’s) toegang moeten geven tot gegevens van hun klanten als zij hiervoor toestemming geven.

  Lees meer

Pers

Bekijk alle persberichten


  Singles Day: Een nieuwe trend in e-commerce in de opmars

  Brussel, 10 november 2017 – Op 11 november vieren we in België Wapenstilstand, een feestdag om het einde van Wereldoorlog I te herdenken. In China vieren ze diezelfde dag iets anders: vrijgezellen. Deze ‘Singles Day’ of ‘vrijgezellendag’ werd in de jaren ‘90 geïntroduceerd in China als tegenhanger voor Valentijn. In China is deze Singles Day de belangrijkste shoppingdag van het jaar. Vorig jaar werd, alleen al op het platform Alibaba, meer dan 12 miljard dollar uitgegeven tijdens de eerste 12 uur van die dag. In totaal realiseerde Singles Day in 2016 een omzet van 17,8 miljard dollar.

  Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Videokanaal

Bekijk alle video's
BeCommerce Kick Off Summit 25.01.2017