Nieuws

Algemene vergadering BeCommerce 19.09.2012


Op de laatste algemene vergadering van BeCommerce hebben onze leden unaniem gestemd voor belangrijke statuutswijzigingen met het oog op een nauwere samenwerking met onze Nederlandse buren van Thuiswinkel.org met wie wij in juni ll. de Europese organisatie eCommerce Europe hebben gelanceerd:

  1. Voortaan valt ook Luxemburg onder het actiedomein van BeCommerce om te voldoen aan de vraag van onze leden die een Benelux-benadering wensen.
  2. De BeCommerce-kwaliteitslabel wordt verplicht voor alle leden van BeCommerce. Leden die nog niet over de label beschikken, moeten dit tegen het einde van het jaar in orde brengen. U kunt de label rechtstreeks aanvragen via info@becommerce.be.
  3. De BeCommerce-label betreft voortaan een 2-jaarlijkse audit. Vanaf 01.01.2013 starten wij met een procedure opdat de webshops die meer dan 2 jaar geleden een audit hebben gehad, vanaf januari opnieuw een audit kunnen doen. Zo garanderen wij de duurzaamheid van de label in de tijd.
  4. De BeCommerce-label zal worden goedgekeurd door een nieuw controlecomité dat begin 2013 met zijn taken zal aanvangen. Dit nieuwe comité wordt momenteel opgericht. 

← Terug naar het overzicht