Nieuws

Antwerpen wordt de Europese logistieke draaischijf van de online meubelverkoper Made.com.


De online meubelverkoper en dus Ikea's online concurrent Made.com heeft Antwerpen gekozen als Europese logistieke hub.

Made.com is momenteel actief in 11 landen en heeft een omzet van 191 miljoen euro, 500 medewerkers en een jaarlijkse groei van 40%. Het bedrijf wil nu graag groeien in Europa. 

In samenwerking met Katoen Natie, het logistieke bedrijf van de Vlaamse zakenman Fernand Huts, zal Made.com haar magazijn in Antwerpen vestigen.

De stad Antwerpen werd gekozen omdat ze veel mogelijkheden biedt op vlak van ontwikkeling en de centrale ligging van België is ook een belangrijke troef. Made.com zal in Antwerpen beschikken over een magazijn van 36.000 m².

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...Andere berichten uit BCR&D W#37 NL

Het heden en de toekomst van betalen

Cash betalen en bankoverschrijvingen lijken verleden tijd en hebben plaats moeten maken voor digitale betalingen en ontvangsten.

Lees meer

Online abonnement voor luiers bij Ontex

Sinds eind augustus kunnen consumenten van luierfabrikant, Ontex, in de Benelux luiers aan huis of op het werk laten leveren.

Lees meer

Het snelle en schitterende succes van de Vinted-applicatie

De Vinted-applicatie, die gespecialiseerd is in het online verkopen van gebruikte kleding en accessoires, wordt een groot succes.

Lees meer

Deliveroo blijft groeien in België en wil in de toekomst winstgevend worden

Deliveroo heeft een omzet van 16,8 miljoen euro, een stijging van 16% ten opzichte van dezelfde periode in 2018.

Lees meer

Bol.com werkt eraan om tegen 2025 CO2-neutraal te zijn

De Nederlandse webgigant, bol.com, heeft in lijn van de ambitie om in 2025 CO2-neutraal te zijn, besloten om zo veel mogelijk pakketten zonder opvulmateriaal te versturen. 

Lees meer

Zalando gaat robots inzetten in fulfilmentcentrum

Na een geslaagde testfase van acht maanden, waarbij de TORU-robots in een afgesloten ruimte uitgetest en verbeterd werden, heeft Zalando beslist om ze in te zetten in hun fulfilmentcentrum.

Lees meer

Jumbo zal in België geen laagsteprijsgarantie lanceren

Verschillende bronnen in het vakblad Distrifood hebben vermeld dat de Nederlandse retailer, Jumbo, niet zal uitpakken met zijn laagsteprijsgarantie in België.

Lees meer

Privé-leasing voor Samsung smartphones in België

Samsung is geïnspireerd door de nieuwe trend waarbij consumenten een maandelijks abonnement betalen voor toegang tot alle dagelijkse diensten en lanceert vanaf 2020 een privé-leasingdienst voor zijn Galaxy-smartphones in België.

Lees meer

De Antwerpse Meir krijgt de grootste Brantanowinkel van België

De grootste Brantanowinkel van België opent officieel zijn deuren op de Antwerpse Meir. Dit is eveneens de eerste centrumwinkel van Brantano.

Lees meer

← Terug naar het overzicht