Nieuws

Carrefour lanceert automatische drive


Carrefour België heeft de eerste volledig geautomatiseerde drive geopend. Deze muur met kluisjes biedt klanten zeven dagen per week de mogelijkheid om hun boodschappen op te halen. De supermarktketen spreekt van een primeur in de Belgische retailmarkt.

Volgens Carrefour België zijn de voordelen van de kluisjesmuur dat de drive dichter bij de klant komt te staan en dat  zeven dagen op zeven beschikbaar is. Betalen gebeurt via de Bancontact- of thuisbankier-apps. De automatische drive is geopend bij de Hypermarkt Carrefour van Mont-Saint-Jean, aangezien die tijdelijk gesloten is en de supermarkt haar klanten toch goed wil kunnen bedienen tijdens deze transformatiefase. De muur bestaat uit diverse metalen kluisjes, waarvan een deel gekoeld is. Hierdoor kunnen zowel houdbare producten als verse etenswaren worden afgehaald. Zo’n vijftig bestellingen kunnen er per dag worden afgehaald. De beschikbare tijdsloten zijn tussen 11 en 15 uur en tussen 16 en 23 uur.

Op dit moment heeft Carrefour in België al 193 drive-afhaalpunten en de supermarkt is van plan om er nog minstens vijftig bij te openen dit jaar.

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...

← Terug naar het overzicht