Nieuws

Groupe Gobert betreedt de e-commerce sector en opent twee nieuwe verkooppunten


De Groupe Gobert kent een stevige groei. Het bedrijf, dat niet enkel gespecialiseerd is in de handel van bouwmaterialen voor professionals, maar ook voor particulieren, heeft net een verkooppunt kunnen afkopen in Aat, met 5 medewerkers en goed voor een omzet van 2 miljoen euro,  en opende er daarnaast eentje in Doornik. De groep komt daarmee op een totaal van 14 verkooppunten in Wallonië en Brussel. In januari 2019 lanceert Gobert een e-commerce site met 60.000 artikels. Bovendien renoveerde de groep recent zijn verkooppunt in Anderlecht.

De activiteiten van het bedrijf zijn momenteel voor 80 procent gericht op B2B. Volgens Ronald Gobert, CEO van Groupe Gobert, is er nog veel groeipotentieel in de particulierensector.

Met al deze initiatieven meent Groupe Gobert zijn omzet te verhogen met 10 procent in 2019. Daarnaast beogen ze 20 werknemers extra aan te nemen. Ronald Gobert ziet het zelfs nog grootser. Nieuwe verkooppunten in Luik of het westen van Brabant worden worden momenteel onder de loep genomen om de aanwezigheid in Wallonië zo te optimaliseren. ‘En misschien komt er zelfs nog meer goed nieuws in de komende weken,’ aldus de CEO.

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...

← Terug naar het overzicht