Nieuws

Start nu gratis met ratings en reviews en stel jouw online customer centraal


Heb jij ook reeds ondervonden dat de customer journey een steeds grotere rol speelt bij online aankopen? Peerreviews maken hier een belangrijk deel van uit. Bij online winkelen kan de consument het product of de dienst namelijk niet voelen, zien of ervaren vooraleer het aan te kopen. Vandaar dat een online shopper zich steeds vaker baseert op de beoordelingen van peers.

Wij geloven sterk in de kracht van ratings en reviews en zijn van mening dat zij een beslissende rol spelen in het creëren van vertrouwen  in de  online handel. Wij willen onze leden dan ook stimuleren in het gebruik hiervan. In 2018 bieden wij daarom een gratis pakket aan dat speciaal werd ontwikkeld door KiyOh, marktleider in Nederland wat betreft rating en reviews, én officiële Google partner. Vanaf 2019 zal het gebruik maken van een beoordelingssysteem tevens een bindende voorwaarde worden om het BeCommerce Label te behalen en te behouden. Spring dus nu op de kar, en test het ratingsysteem gratis uit!

Het pakket dat wij aanbieden is gebaseerd op 250 uitnodigingen per maand. Dit betekent dat 250 van jouw online klanten na een aankoop op jouw webshop een uitnodiging ontvangen om je producten en diensten te beoordelen. Het pakket heeft een onderhandelde waarde van 150 euro, een kost die jij in 2018 integraal uitspaart.

Wat zijn de voordelen van ratings en reviews?

  • Klantenbeoordelingen stimuleren jouw online verkopen en bijgevolg jouw omzet.
  • Ratings en reviews zorgen eveneens voor een verhoogd klantenvertrouwen en daarom een betere online reputatie, zéker in combinatie met het reeds verworven BeCommerce label.
  • Verder resulteren ratings en reviews in een hogere Google ranking door verbeterde SEO en SEA.
  • Tenslotte krijg je dankzij het rating- en reviewsysteem waardevolle feedback die jou kan helpen je concurrentiepositie te versterken.

Het KiyOh-ratingsysteem is zeer gebruiksvriendelijk en erg makkelijk te implementeren aan de hand van een simpele plug-in compatibel met de meeste webshop software. Ook de beoordelingen kan je eenvoudig automatisch verzamelen, publiceren en delen via jouw sociale media.

Indien je reeds gebruik maakt van een ander ratingsysteem, kan je uiteraard gewoon overstappen op het KiyOh-systeem en gebruik maken van dit gratis aanbod. De reviews die verzameld werden via het andere platform, blijven daar nog steeds beschikbaar. De KiyOh-ratings worden gewoon aan jouw webshop toegevoegd.

Heb je vragen hieromtrent of wil je meteen bestellen, stuur dan gerust een mailtje naar admin@becommerce.be met als onderwerp ‘Rating & Review’!

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...

← Terug naar het overzicht