Nieuws

Vente-Exclusive.com neemt activiteiten Snapstore over


Vente-Exclusive.com neemt Snapstore.be en .nl, de online activiteiten van de groep Famous Clothes over. Door deze overname versterkt Vente-Exclusive.com zijn positie als Benelux marktleider in de online privéverkopen van mode- en lifestyleproducten en kan Famous Clothes zich concentreren op het uitbaten van de Cameleon outlet winkels in Woluwe en Genval. Beide partijen sloten eveneens een overeenkomst om in de toekomst op verschillende gebieden samen te werken. De overdracht en details van de samenwerking worden in de loop van de volgende dagen afgerond.

Vandaag maken Vente-Exclusive.com en Famous Clothes de overname van de webshop Snapstore door Vente-Exclusive.com bekend. Vente-Exclusive.com is zowel in België als Nederland uitgegroeid tot marktleider in de online privéverkoop van mode- en lifestyleproducten. De populaire site telt meer dan 3 miljoen leden en werd in 2014 nog verkozen tot Beste Webshop van België. Door de online activiteiten van Famous Clothes over te nemen, verstevigt Vente-Exclusive.com zijn positie in de Belgische e-commerce sector.

CEO Peter Grypdonck benadrukt het belang van de overname: “Dit is een belangrijke mijlpaal voor Vente-Exclusive.com. Dankzij deze uitbreiding kunnen we onze huidige én nieuwe leden laten genieten van een nog betere service en ruimer aanbod van merken. Anderzijds kunnen we de fashion en lifestyle merken, onze belangrijkste partners, een nog groter publiek laten bereiken, wat onze relatie met hen alleen maar meer kan versterken.”

Serge Vilain, Voorzitter van de Groep SRIB en van de Raad van Bestuur van Cameleon Famous Clothes is verheugd over het akkoord: “Ik ben ervan overtuigd dat de overname van de activiteiten van Snapstore door een belangrijke speler als Vente- Exclusive.com zal resulteren in een win-win situatie. Hierdoor zullen de activiteiten van Snapstore versterkt worden en kunnen de teams van Cameleon Famous Clothes zich focussen op het verder uitbouwen van activiteiten van de outlet winkels in Woluwe en Genval. We zullen ons concentreren op het organiseren van stockverkopen voor onze Cameleon leden.”

Naast de overname is er een overeenkomst tussen beide partijen om in de toekomst verder samen te werken, onder andere door het delen van expertise en contacten in de mode- en lifestylesector.

De webshop van Snapstore blijft voorlopig actief onder dezelfde naam en voor de huidige klanten verandert er voorlopig niets. Hun lopende bestellingen worden verzonden, zoals voorzien. Dankzij de overname door Vente-Exclusive.com, genieten zij heel binnenkort van een nog grotere keuze uit honderden mode-en lifestylemerken mét hoge kortingen. 

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...

← Terug naar het overzicht