Nieuws

Wijnmarkt.be komt in handen van Wijnvoordeel


Wijnvoordeel, de grootste online wijnwinkel van België en Nederland, neemt de Belgische online wijnwinkel, Wijnmarkt.be, over. Deze zet zou Wijnvoordeel een versterkte marktpositie moeten opleveren.

Beide wijnwinkels werken op dezelfde manier; ze willen namelijk kwaliteitswijnen aanbieden tegen scherpe prijzen.

Ondertussen blijft Wijnvoordeel inzetten op innovatie. Zo vernieuwde de webwinkel haar winkel in 2018.

Daarnaast vinden er wat veranderingen plaats. Spike Huisman, ex-eindverantwoordelijke voor de wijnafdeling bij Albert Heijn, kwam in maart 2019 terecht bij Wijnvoordeel. In mei 2019 zal Bart Kuppens, werknemer bij Unilever, CEO worden van ELuscious, het moederbedrijf van Wijnvoordeel.  

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...Andere berichten uit BCR&D W#16 NL

De zevende Green Deal in Vlaanderen

Op 2 april 2019 zijn 35 organisaties het eens geworden over de "Green Deal Sustainable Urban Logistics". Om efficiënter te kunnen leveren en de vervuiling te verminderen, zijn deze organisaties bereid om actie te ondernemen om de CO2-uitstoot te verminderen.

Lees meer

Onmiddellijke verkoop "YesWeScan" bij Delhaize Fresh Atelier

Dankzij de ontwikkeling van de "YesWeScan"-applicatie kunnen Delhaize-klanten van het Fresh Atelier hun aankopen doen zonder de kassa te doorlopen.

Lees meer

Bax Music wordt binnenkort een handelsplatform

De internationale muziekwinkel uit Goes, Bax Music, is van plan om een marketplace te maken van zijn winkel en dit samen met Bureau Gracious.

Lees meer

Steeds meer consumenten kopen online

Meer dan 1,3 miljard mensen kopen online. Dit is goed voor een groei van 12%, vooral in de Verenigde Staten, Japan en China.

Lees meer

Uitgebreid aanbod en vernieuwde webshop voor e5 mode

E5 mode wil een breder vrouwelijk publiek aantrekken en om dit te bereiken, voegt het merk dertien extra merken voor vrouwen toe. Zijn mannenaanbod zal volgend seizoen worden uitgebreid.

Lees meer

Pinterest wil 1,5 miljard dollar inzamelen op de beurs

Pinterest, de applicatie voor het delen van foto's - tussen een zoekmachine en een sociaal netwerk - wil graag 1,5 miljard dollar op de beurs inzamelen.

Lees meer

The Flavor Shop koopt mini-studio om hun webshop te doen groeien

The Flavor Shop uit Gooik is overgegaan tot de aankoop van een mini-studio om de verspreiding van hun artikels op hun webshop sneller te doen verlopen.

Lees meer

Decathlon wil met Decashare sporten toegankelijk maken voor iedereen

De app Decashare werd door Decathlon geïntroduceerd in Nederland en heeft als doel om mensen sportspullen met elkaar te laten uitwisselen. Ze kunnen die spullen gratis of tegen betaling uitlenen.

Lees meer

Walmart gaat samenwerking aan met Google Assistant

Vanaf nu zullen klanten bij Walmart gebruik kunnen maken van Google Assistant om hun boodschappenlijstjes te maken en hun boodschappen te bestellen.

Lees meer

← Terug naar het overzicht